Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Kimi KIMISET nyilatkozott – és lesz@rja a médiát

Kimi Raikkönen az elmúlt időkben sokkal inkább működött családapaként, mint autóversenyzőként. A jégember a nyilvánvaló felkészülés mellett minden idejét a családjának szentelte, és saját bevallása szerint is furcsa lesz a visszatérés.

Sokak szerint az Alfa pilótája már annyira megszokta az otthonlétet, hogy nem is vágyik vissza a versenypályákra. Ez pedig akár az év végi kiszállását is jelentheti…

„Az elmúlt időket Finnországban töltöttem a családdal, nem nagyon mozdultunk ki. Mintha csak egy nagy vakáció lett volna. Én magam nem igazán bánom, hogy a korlátozások miatt kevesebb ember lesz majd a paddockban, a média pedig egyáltalán nem fog hiányozni, őszintén remélem, hogy otthon maradnak.” – pirított oda viccesen a sajtósoknak a munkájához visszatérő versenyző.

View this post on Instagram

Enjoying life.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Kimi nem csupán a média munkatársai nélkül volt meg remekül, de a többi F1-hez szorosan kapcsolódó tényezőt is tudná hanyagolni:

„Egyáltalán nem bánom, hogy nem a repülőgépeken éltem az életem az elmúlt hónapokban. A sok utazás nem normális dolog, az sokkal inkább az, ha a családommal lehetek. A repülés rengeteg időt vesz el a szeretteimtől, akik számomra mindennél fontosabbak.” – jegyezte meg Raikkönen, aki azt is elárulta, hogy még nem gondolkodik a visszavonuláson, azzal megvárja azt, hogyan alakul a szezon.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Alfa Romeo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük