FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Kimi Raikkönen nem bírta sokáig BENZINGŐZ NÉLKÜL…

A finn sztár még csupán alig búcsúzott el a Formula-1-es szerepvállalástól, máris egy MX-világbajnokságon szereplő motoros csapatnál vállalt csapatvezetői szerepet, most pedig NASCAR autóba ül.

Ahhoz képest, hogy a folyamatos utazásokat és a hosszú repülőutakat utálja a legjobban a Scuderia Ferrari 2007-es világbajnoka, rögtön az USA-ig repült, hogy újból versenyezzen. A közeg nem lesz ismeretlen Kiminek, hiszen korábban is belekóstolt már a tengerentúli versenyzésbe, most pedig a NASCAR Cup Series Watking Glen International pályáján pattan majd autóba.

Raikkönen a Trackhouse Racing Team PROJECT91 elnevezésű programjának keretei között méreti meg magát, ahol pont az a cél, hogy az istálló nemzetközileg ismert arcokat versenyeztessen. A pilóta már el is utazott az Egyesült Államokba, hogy az ilyenkor szokásos procedúrákat letudja a csapatánál. Elsőként természetesen üléspróbán vett részt. A rajongók minden bizonnyal már nagyon várják Kimi Raikkönen „visszatérését”, melynek tiszteletére az egykori F1-es versenyző új sisakfestéssel is készül.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

One thought on “Kimi Raikkönen nem bírta sokáig BENZINGŐZ NÉLKÜL…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.