Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Mostanság így telik egy átlagos nap Kimiéknél – VIDEÓ

Amíg a Forma-1-es pilóták zömét kikészíti a szezon csúszása, addig a jéghideg Kimi Raikkönen láthatólag nagyon jól elvan a meghitt családi fészkében.

Ennek a gyerekei is nagyon örülnek, mert hosszú idő után először sok időt tölthetnek az édesapjukkal. Valószínűleg nincs ezzel másképpen Minttu sem, aki a hírhedt buli királyból felelős családapát varázsolt. És valóban, szinte rá sem lehet már ismerni a korábbi jégemberre: e sorok írójának már jó pár alkalommal volt szerencséje a finnel kontaktolni, és valóban, erősen érezhető rajta a „lassulás”.

Na persze nem a pályán, ott továbbra is villámgyors, de valami megváltozott: nem utasítja el a közös fotókat, hosszasan nyilatkozik a média munkatársainak, és néha – kapaszkodjatok meg – még egy-egy mosolyt is el lehet kapni tőle!

Mostanság a versenyzés és az ezzel járó szüntelen utazgatás helyett irigylésre méltó családi idillben például balettozni tanítja a kislányát, amiből szemmel láthatólag a jó öreg Kimi is boldogan veszi ki a részét. Az alábbi videót látva az ember fejében megfordul a kacér gondolat: lehet, hogy hamarosan újabb fővel bővülhet majd a Raikkönen família?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Scuderia Fans