BRÉKING: Lando Norris szerződést hosszabbított!

Monaco előtt váratlan bejelentést tett a McLaren, méghozzá azt, hogy Norris szerződését évekkel meghosszabbítják. A kontraktus pontos idejét még nem lehet tudni, csak annyit árultak el, hogy ezzel évekre bebiztosították a pilótapárosukat.

Lando Norris már a pályafutásának korábbi szakaszában is szorosan kapcsolódott a McLarenhez, ennek következtében nem volt nehéz meghoznia ezt a döntést:

„Idén már ötödik esztendeje vagyok velük, így lényegében a családomként tekintek rájuk. Éppen ezért fel sem vetődött, hogy máshol folytassam, el sem tudnám képzelni magam másik istállónál. A feeder szériák óta nagyon komolyan támogatnak engem, és én nagyon szeretek velük dolgozni, élvezem a közös munkát és a fejlődést!”

Nem csupán Norris ragaszkodik, ez visszafelé is maximálisan igaz. Andreas Siedl csapatvezető szerint könnyű döntést hoztak a McLarennél, amikor hosszabbítottak a fiatal versenyzővel:

„Lando új szerződésével hosszú időre előre bebiztosítottuk az eredményességünket. Újonc korától kezdve lenyűgöző az, ahogy teszi a dolgát, a fejlődése pedig megkérdőjelezhetetlen. Mindkét fél számít a másikra, ezért mi sem természetesebb, mint hogy együtt folytatjuk tovább. Lando Norris és Daniel Ricciardo kiemelkedően erős párost alkot a mezőnyben, velük közösen nyitunk új fejezetet a csapat jövőjében.” – nyilatkozta a McLaren góré.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Array

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel