FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BRÉKING: Lando Norris szerződést hosszabbított!

Monaco előtt váratlan bejelentést tett a McLaren, méghozzá azt, hogy Norris szerződését évekkel meghosszabbítják. A kontraktus pontos idejét még nem lehet tudni, csak annyit árultak el, hogy ezzel évekre bebiztosították a pilótapárosukat.

Lando Norris már a pályafutásának korábbi szakaszában is szorosan kapcsolódott a McLarenhez, ennek következtében nem volt nehéz meghoznia ezt a döntést:

„Idén már ötödik esztendeje vagyok velük, így lényegében a családomként tekintek rájuk. Éppen ezért fel sem vetődött, hogy máshol folytassam, el sem tudnám képzelni magam másik istállónál. A feeder szériák óta nagyon komolyan támogatnak engem, és én nagyon szeretek velük dolgozni, élvezem a közös munkát és a fejlődést!”

Nem csupán Norris ragaszkodik, ez visszafelé is maximálisan igaz. Andreas Siedl csapatvezető szerint könnyű döntést hoztak a McLarennél, amikor hosszabbítottak a fiatal versenyzővel:

„Lando új szerződésével hosszú időre előre bebiztosítottuk az eredményességünket. Újonc korától kezdve lenyűgöző az, ahogy teszi a dolgát, a fejlődése pedig megkérdőjelezhetetlen. Mindkét fél számít a másikra, ezért mi sem természetesebb, mint hogy együtt folytatjuk tovább. Lando Norris és Daniel Ricciardo kiemelkedően erős párost alkot a mezőnyben, velük közösen nyitunk új fejezetet a csapat jövőjében.” – nyilatkozta a McLaren góré.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.