Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Brown: „Norris globálisan is az egyik LEGJOBB versenyző!”

A McLaren vezére már az első pillanatban, az első méterek után megbizonyosodott arról, hogy Lando Norris személyében valódi gyémánt került a kezei közé.

Zak Brown egyáltalán nem a levegőbe beszél, hiszen Norris az első pillanattól fogva rendszeresen veri a csapattársait, és olyan eredményeket ér el az aktuális McLaren ülésében, amivel előzetesen nem igazán számoltak. Főnöke szerint a fiatal brit egy olyan tehetség, aki nem csupán az F1-ben lenne a topon, de bárhol, bármilyen szakágban megállná a helyét:

„Ő egy olyan pilóta, aki rendkívül gyorsan alkalmazkodik. Ha váratlan helyzetbe hozod, szinte azonnal felveszi a ritmust, és képes a maximumot nyújtani, a határon autózni azzal, amivel megy. A teljes F1-es mezőnyt megnézve is az egyik legsokoldalúbb versenyző, egy igazi sztáralkat, aki mindig, mindenhol győzni akar.  Jelenleg nagyon feszélyezi, hogy még nem rendelkezik futamgyőzelemmel, de ami késik, az nem múlik. Már a 2018-as daytonai 24h-s endurance versenyen tudtam, hogy ő egy különleges talentum, hiszen ismeretlen autóval, ismeretlen pályán is képes volt felvenni Fernando Alonso elképesztő tempóját, sőt, időnként még felül is múlta azt!” – adott betekintést a McLaren vezére, miért is bízik nagyon Lando Norris sikerességében.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük