FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

És akkor Norris CSAVARKULCSOT ragadott…

2020 nem szokványos szezon, amit nem csupán az elnéptelenedett lelátók, a szájmaszkban nyilatkozó pilóták, de az alaposan leredukált csapatlétszám is jól példáz. Ebben a szomorú helyzetben sietett istállója segítségére Lando Norris.

A Magyar Nagydíj után sok társával ellentétben Norris nem a repülőtérre rohant, hanem átöltözött, kesztyűt húzott, majd szó szerint nekifeküdt a melónak. Az eddig is ultra népszerű fiatal ettől még inkább szimpatikus lett az őt kedvelők körében. Ám elmondása szerint egyáltalán nem azért csinálja ezt, hogy kitűnjön a tömegből:

View this post on Instagram

Team ???? ????‍♂️

A post shared by Lando Norris (@landonorris) on

„Nekünk versenyzőknek nem olyan nehéz, mint a csapattagoknak. Mi csak vezetjük az autónkat, de az igaz munkát a szerelőink és a mérnökök végzik. Úgy gondolom, bele kell, hogy férjen a részemről, ha kiszálltam az autóból, akkor segítsem őket gyorsabban végezni. A bevezetett biztonsági protokoll az ő tevékenységüket nehezíti meg a legjobban, és emiatt jóval többet is utaznak, mint mi.

Fontosnak érzem, hogy óvjuk őket és vigyázzunk rájuk, hiszen ez az időszak extra terhelést jelent számukra.Főleg a kiállásokat lebonyolító srácokra gondolok, az ő munkájuk van a legnagyobb hatással a versenyzésünkre: köteles vagyok ugyanúgy odatenni magam értük, ahogyan ők is megteszik ezt értünk.” – nyilatkozott rendkívül éretten a másodéves brit versenyző.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Formula One

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük