Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

TI MONDTÁTOK, bejött! Lando Norris is „rasszista…”

Bizonyára emlékeztek rá, hogy néhány nappal ezelőtt arról cikkeztünk, hogy Lando Norris azt találta mondani: nem igazán érinti meg Lewis Hamilton rekorddöntése. Norris itt még nem állt meg, azt is hozzátette, hogy ezzel a technikával ebben semmi meglepő nincs.

Az ominózus cikkünk alatt aztán több olyan komment is érkezett, amelyben azt taglaltátok, hogy a McLaren ifjú tehetsége hiába is kér bocsánatot, majd úgyis ráfogják, hogy rasszista. Így lenne ötösünk a lottón!

A fiatal brit elnézést kérő bejegyzése alatt nem kis háború kerekedett a kommentszekcióban, melyből egy londoni színésznő is alaposan kivette a részét. Az illető hölgy egyszerűen lerasszistázta az ifjú britet, mert az a fekete autót technikai specifákációját merte firtatni…

„Állj oda elé személyesen, és kérj tőle bocsánatot. Most megmutatkozott a rasszizmusod!” – írta Lando Twitter bejegyzése alá Kelechi Okafor alias Kelechnekoff (aki természetesen színesbőrű). A kommentelők tették a dolgukat, és gyorsan igazságot osztottak, túlbuzgó BLM harcosnak bélyegezték, valamint azzal vádolták meg a művészt, hogy valószínűleg fogalma sincsen az ügy előzményeiről. (és úgy globálisan az autósportról sem)

Reméljük, mi nem leszünk rasszisták attól, hogy ebben az ügyben Lando Norrisnak adunk igazat…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Gp Today

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük