FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Egy teljesen MÁS HAMILTON tért haza Afrikából

2022 eddig semmiféleképp sem nevezhető Lewis Hamilton évének, noha tagadhatatlan, hogy a Mercedes a talajvíz sebességével tör felfelé. A szezon első felének nehézségeire a brit pilóta nyomott egy pause-t, elmondása szerint kipihenten, sőt, teljesen más emberként várja a folytatást.

Ami nagyon izgalmasan alakulhat, mert ha német istálló továbbra is megőrzi a jó formáját, akár a Scuderia Ferrarit is átlépheti a világbajnoki pontversenyben:

„Az elmúlt két hét életem egyik legszebb időszaka volt. Más ember vagyok, mint az utazás kezdetekor, a sok-sok szépség, a szeretet és a békesség, ami körülvett, teljesen átalakított. Nincs az a fotó, ami képes volna leírni, hogyan érzem most magam, és mit próbálok nektek elmondani. Ahol a szavak már nem hatnak, ott az érzelem tarol. Kapcsolódhattam a történelemmel, a saját gyökereimmel, és érzem magamban az őseimet. Köszönöm Namíbia, Ruanda, Kenya és Tanzánia lakosainak, a természetének és a vadvilágának ezt az élményt! Ahol csak megfordultam, mindenhol családias fogadtatásban részesítettek. A barátaimnak, akik elkísértek, tudom. hogy erről életünk végéig beszélni fogunk.” – engedett betekintést a nyaralásába Hamilton.

Mit gondoltok, a szezon második felében egy minden eddiginél „harapósabb” Lewis Hamiltont látunk majd?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

One thought on “Egy teljesen MÁS HAMILTON tért haza Afrikából

  1. Névtelen says:

    Veled èrzek teljes mértékben.A teljesen más kultúra,v.vilàg,ès a lèlegzet előállító vadvilagi àllatok,szerintem,minden jóèrzèsű embert megváltoztatná.Üdv.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük