FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

HAMILTON: „300.000 pluszköltéssel már nyolcszoros világbajnok lehetnék”

Lewis Hamilton gondolt egyet, és még a főnökénél is súlyosabb vádakkal illette a Red Bull Racinget. Úgy véli, hogy az osztrák istálló nem csak idén, de már a tavalyi hadjárat alatt is többet költött a megengedettnél, ez pedig az ő világbajnoki címébe került.

Ez egy sokak számára nagyon nehezen emészthető meglátás a hétszeres győztestől, lássuk, mire alapozza:

„Tavaly Silverstone-ban tettük fel az autóra az utolsó 2021-es fejlesztést, ami egyből nagyszerűen működött és versenyképesek lettünk tőle. Aztán szembesültünk azzal, hogy a Red Bull minden második hétvégére új innovációt hoz, legalább még négy updetet raktak fel utánunk. Ha mi csak 300.000-rel költhettünk volna többet mondjuk új padlólemezre, vagy új fejlesztésű szárnyra, akkor az megváltoztatta volna a bajnokság kimenetelét. Minden hátralévő versenyen erősebbek lehettünk volna… A sport tisztaságának érdekében remélem, hogy Verstappenék nem lépték át a költségplafont.

Bízom benne, hogy az FIA helyes döntést hoz majd az üggyel kapcsolatban, és Mohammed ben Sulayem igazságos vizsgálattal tárja fel, mi is történt. Nagyon fontos lenne, hogy a rendszer átlátható módon működjön! Nagyon fontos, hogy a Formula-1 tisztességes legyen, szerintem az új menedzsmenttől megkapjuk ezt, mert megfelelő képességű emberek ülnek a döntéshozók pozíciójában.” – vélekedett Lewis Hamilton, kissé erősen…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: LAT Images

One thought on “HAMILTON: „300.000 pluszköltéssel már nyolcszoros világbajnok lehetnék”

  1. Haszonits László says:

    Gratulálok Max második ciméhez megérdemelt volt remélem még jo pár vb cimmelgyarapodni fog nagyon szoritok neki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük