FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Hamilton a „RAJONGÓINAK”: Ne izguljatok, még SOKÁIG MARADOK!

Mindezt Toto Wolff csapatvezető árulta el egy nyilatkozatban, ahol arról mesélt, hogy nemrégiben szerződéshosszabbításról tárgyaltak, és szerinte Lewis Hamilton még 4-5 esztendőn át biztos tagja lehet a mezőnynek.

Szerződése ugyan csak 2023 végéig van a hétszeres világbajnoknak, de a csapatvezető elkotyogta, hogy versenyzője cseppet sem gondolkodik a visszavonuláson. Épp ellenkezőleg…

„Közel élünk egymáshoz, gyakran találkozunk és sokat beszélgetünk. Az elmúlt héten is így volt, amikor is Lewis elmondta nekem, hogy úgy érzi, még négy-öt erős év van benne. Meg aztán az idő múlásával teljesen összenőttünk, félszavakból, pillantásokból is megértjük a másikat. Én tudom, hogy ő lenne az első, aki odajönne hozzám, és mondaná, ha már nem akarná ezt csinálni. De nem így van, ezért bárhogy és bármennyi időre is szerződünk majd, az egy nyílt és őszinte, felelős döntés lesz. Itt egy új és nagyon erős generáció, ami motiválja őt a folytatásra, azt üzeni, a visszavonulását óhajtóknak, hogy még sokáig maradni fog! Igaz, már 37 esztendős, de nézzék csak meg, mennyi remek élsportoló van körülöttünk, aki már ezt a kor el is hagyta, mégis remekül teljesít.

Elég csak ránézni Fernando Alonsora, aki még mindig nagyszerűen teljesít. Nem tudom, hogy ugyanazt tudja-e, mint 25 évesen, de továbbra is versenyképes pilóta. Vagy nézzünk meg egy sportágon kívüli példát, ott van Tom Brady, aki 44 esztendősen még mindig aktív, és világszinten is az egyik legelismertebb élsportoló. Lewis jelenleg teljes mértékben, óriási fókusszal fordul a Forma-1 felé, minden más csak hobby neki, szerintem még nagyon sok van benne!” – örvendeztette meg a Hamilton rajongókat és szomorította el az ellentábort Toto Wolff.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük