FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Hamilton kigolyózná Russellt a Mercedestől?

Már csak alig több, mint egy hónap van hátra a 2021-es szezon első hivatalos állomását jelentő tesztidőszakig, de az aktuális címvédő és újdonsült rekorder továbbra sem rendelkezik érvényes, aláírt szerződéssel. Vagyis de. Vagy mégsem…

Egyes sajtóinformációk szerint dűlőre jutott Lewis Hamilton és a Mercedes: egy csapathoz közel álló forrás szerint a pilóta két évre írt alá, amelyhez társul egy záradék, miszerint Hamilton tárgyalás nélkül maradhat még plusz egy évre, ha akar. Ami már sokkal érdekesebb, hogy a brit a temérdek pénz mellé vétójogot is szerzett magának, ami arra szolgál, hogy ő döntheti el, kit szeretne csapattársnak, és kit nem – nem kell ahhoz jósnak lenni, hogy tudjuk, ezzel tulajdonképpen George Russell Mercedeses esélyei Hamilton visszavonulásáig a nullához közeli szintre konvergálnának… Az informátor arról is szót ejtett, hogy még ezen a héten bejelenthetik az új szerződést.

Eközben Toto Wolffék ennek éppen az ellenkezőjét állítják, és ultimátumról beszélnek. A csapat szurkolói nemrégiben az istálló közösségi médiás felületein kezdték el követelni, hogy adjon számot a Mercedes arról, hányadán áll Lewis Hamiltonnal. Erre a bajorok egyértelművé tették, hogy az új autójuk leleplezésekor már két szerződött versenyzővel fognak rendelkezni, és ezzel gyakorlatilag ultimátumot adtak a hétszeres világbajnoknak. Ha a sajtóhírek tévesek, és mégsem írt volna alá Hamilton, akkor erre már csak alig egy hónapja van.

Szóval, ha előbb nem, március másodikán minden kiderül: Lewis Hamilton további terveit és George Russell sorsát illetően is…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Mercedes

 

 

2 thoughts on “Hamilton kigolyózná Russellt a Mercedestől?

  1. Szőnyi Ferenc says:

    Nagyon nagyképü lett én ki rugnám az f1 böl hiába töbszörös bajnok ahogy a francia mondta csak az autónak köszönheti hogy mindig nyer.kiváncsi lennék hányadik lenne egy gyengéb csapatnál.

  2. Sipos Gábor says:

    Lenne egy szerény észrevételem minden bántó szándék nélkül:
    -véleményem szerint azért a M ercedesnél Toto Wolff nem éppen a hátrányos helyzetekbe kényszerítette Hamiltont,ezt mindenütt észrevehette a figyelmes szemlélő,aki ha jól nézzzük a munkaszerződés-munkaválalói kötelezettje volt-a jogai mellett,mind a csapat mind az egyéb csapatszerveződések maximálisan támogatták. Az elvégzett,elismert munkáért a honoráriumot meg is kapta.Az már önzés teljes egészében,hogy egy új csapattag kilétét akarja eldönteni,befolyásolni-akihez semilyen köze nincs,őrá ,versenyzésére nem jelent veszélyt,ha konkurrensnek látja-legyen Ő a jobb-ehhez van joga,ez nem szimpatikus emberi tulajdonság.Örüljön megérdemelt elért sikereinek,igyekezzen ezután is azt a szintet megtartani,NE LEGYEN IRIGY !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük