Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Hamilton: „Lehet, hogy nincs mindig igazam…”

Lewis Hamilton az oroszországi futam után élesen bírálta az FIA-t, és azt találta mondani, hogy azért szankcionálták a tiltott rossz helyen elvégzett rajtpróbája miatt, mert így akarják megállítani. Az eset nagy visszhangot kapott, most pedig úgy néz ki, hogy a brit burkoltan bocsánatot kért.

Az esetnek külön pikantériát kölcsönöz, hogy a bajnoki címvédő azt a szervezetet vádolta meg nyilvánosan szabotázzsal, amely számos erősen vitatható megmozdulása felett hunyt már szemet (vagy „sújtotta” őt nagyon enyhe büntetéssel). Hamilton kijelentése nem csupán a sajtóban és a komment szekciókban kavart vihart, az F1 szakmai vezetésének sem tetszett túlságosan. Ezt valószínűleg maga Hamilton is hallhatta, érezhette, tapasztalhatta, mert a mai nap folyamán látványosan visszakozott az Instagram sztorijában:

„Ha nehézségeim adódnak, a pillanat hevében én sem vagyok mindig a topon, és nincs mindig igazam. Ezekben a feszült helyzetekben nem mindig reagálok úgy, ahogy azt elvárják tőlem, de én is ember vagyok, és hajt a szenvedély. Minden napomon tanulni és fejlődni akarok, és ezt a leckét most megtanultam. Készülök a következő menetre, köszönöm mindenkinek, aki velem van és támogat.” – zárta Hamilton a bocsánatkérésnek beillő motivációs szösszenetét.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Eurosport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük