Hamilton: „Még sokáig maradni fogok, 2025 után is az F1-ben leszek”

Igencsak érdekes morzsát hintett el Lewis Hamilton. A hétszeres világbajnok még csak most kötötte meg a friss, új szerződését, de már a következőn gondolkodik.

Magyarán nem adja alább az abszolút rekorderségnél: addig fogja hajszolni a nyolcadik világbajnoki címet, amíg össze nem jön neki!

„Két évet írtam alá, ez idő alatt az a célom, hogy kiharcoljuk az újabb világbajnoki címet, és összehozzuk a trónfosztást. Jelenleg másodikak vagyunk a konstruktőri bajnokságban, szóval abszolút nem elérhetetlen ez a dolog. Én száz százalékig hiszek abban, hogy képesek leszünk megcsinálni! De ez nem minden, mert jómagam már a következő szerződéshosszabbításon gondolkodom. Hogyan nézzen ki, meddig tartson, és stb. Igen, azt tervezem, hogy még sokáig itt leszek!

Ki tudja, talán jövőre azt mondom, hogy ennyi, a pokolba az egésszel, de az is lehet, hogy sikerre éhesebb leszek, mint valaha. Sosem tudhatod, hogy mit hoz a holnap, mi lesz az életedben, de jelenleg minden tökéletes, összeszedett vagyok és pozitív. Fitt és egészséges vagyok, közben pedig igyekszem fenntartani az egyensúlyt a munka és a szórakozás, na meg a családi élet között. Megvan az egyensúly, így igazán élvezem és szeretem azt, amit csinálok. Büszke vagyok arra, amit a Mercedessel együtt elértünk az elmúlt évtizedben, és minden vágyam, hogy visszatérjünk a csúcsra.” – nyilatkozta az örökifjú Hamilton.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Array

1 thoughts on “Hamilton: „Még sokáig maradni fogok, 2025 után is az F1-ben leszek”

  1. Sipos Gábor says:

    Ahhoz,hogy Mr.Hamilton az általa elhintett tervei megvalósuljanal,véleményem szerint neki kell nagyon akarni a győzelmet,segíteni maximális pozitív hozzáállással a csapatot, most nem mjövőt kell tervezgetni,a sikereket most kell elérni,ugyanis felette is eljár az idő,kevesebb lesz az egyéni energia.Nem mindenki tud úgy megújulni,mint F.Alonsó,és akarni sem tud úgy mindenki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Imola, FP1: Ferrari előny, gyengélkedő Red Bull

Az előrejelzéseket meghazudtolva tökéletes versenyidőben, megváltoztatott bukóterekkel, számos fejlesztést felvonultató istállóval indult az Emilia Romagna [...]

Érdekel
BRÉKING: Imolába visszatértek a KAVICSÁGYAK

A Forma-1 így akarja elejét venni a sokszor már nézők számára is frusztráló pályahatár mizériának, [...]

Érdekel
Chandok: „Norris IMOLÁBAN is győzhet…”

Karun Chandok szerint a McLaren és Lando Norris Miamiban látott formája nem csupán egy fellángolás [...]

Érdekel
Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel