FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Hamilton: „Nem fogom MEGVÁRNI, hogy kiégjek, még előtte visszavonulok”

Az elmúlt hét szenzációja volt, hogy hétszeres világbajnok pályatársa és egykori legnagyobb ellenfele (Sebastian Vettel) bejelentette a visszavonulását.

Lewis Hamiltont a 300. versenyére készülve kérdezték meg arról, él-e még benne motiváció és az a bizonyos tűz…

„Azt látva, hogy olyanok vonulnak vissza, akik velem együtt kezdték, emlékeztetnek arra, hogy én sem fiatalodom. Hamarosan én leszek a mezőnyben a legidősebb, de nem gondolkodom a visszavonuláson. Sokkal inkább azok a dolgok foglalkoztatnak, hogy hogyan tudunk visszatérni a győzelem útjára a Mercedessel. Arra gondolok, milyen lépések kell megtennünk ahhoz, hogy újból világbajnokságot nyerhessünk. Ugyanakkor az idő felettem is gyorsan elrohan majd, és ha egyszer ki kell szállni, azt szeretném méltósággal megtenni.

Ha már nem maradt bennem elég erő, akkor idejében fogok lelépni, nem akarom, hogy az emberek egy kiégett bajnokként emlékezzenek majd vissza rám. Akkor sokan úgy látják majd, hogy még maradhattam volna, de én tudni fogom, hogy jól döntöttem. Ám addig még nagyon sok idő van hátra, és én sokkal jobban szeretek az előttem lévő megoldandó feladatokra koncentrálni, mint a távoli jövőn merengeni…” – elmélkedett Lewis Hamilton.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.