Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

HAMILTON pusztító formában: „SOSEM voltam még ilyen felkészült!”

Lewis Hamiltont nem hagyja nyugodni, hogy Max Verstappen és a Red Bull Racing kicsavarta a kezéből a világbajnoki elsőséget. Hamilton fogadkozik, hogy visszaszerzi azt, ami az övé…

Hamilton nem adja fel a csatát a nyolcadik címért. Ugyan az új autóra csak korlátozott ráhatása volt, de versenyzőként mindent elkövetett azért, hogy minél jobb formában ugorhasson neki 2023-nak. Állítása szerint mindent és még annál is többet tett, olyan lendülettel vágott bele a felkészülésbe, amelyre korábban még nem volt példa. Hegymászás, kerékpározás, szörfözés, síelés, és iszonyú mennyiségű konditermi edzés. Az eredmény magáért beszél, a pilótán minden eddiginél több izom várja, hogy megdolgoztassa egy-egy futam. Hamilton az eddigi, már egyébként is feszes étrendjén is csavart egyet, és úgy véli, ez lehet a siker egyik kulcsa:

„Nem volt könnyű, de mindent beleadtam. Ismerem a testem, hallgatok a visszajelzéseire, és a lehető-legjobb tudásom szerint táplálom. 2023-ban sikerült még előrébb lépnem, ugyanis ma fittebbnek és erősebbnek érzem magam, mint korábban bármikor. Még soha a karrierem alatt nem voltam ennyire jó formában, soha nem vártam még felkészültebben és elszántabban a szezon első versenyét.” – nyilatkozta a hétszeres világbajnok világsztár.

Reszkess Max Verstappen, reszkess mindenki?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Mercedes

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük