Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

HAMILTON: „Sosem fogok olyan hülyeségeket beszélni, mint Villeneuve”

Lewis Hamilton a visszavonulása után sem akar az átlag „kiégett” F1-es sztárok sorsára jutni. A brit leszögezte, hogy sosem fog eltávolodni a sporttól, de tőle csakis pozitív megnyilvánulásokat fogunk majd hallani.

A hétszeres VB győztes úgy érzi, hogy lehet valaki akármennyire jó, vagy éppen rossz, a Formula-1-es versenyzés nagyon kemény és embert próbáló dolog. Tapasztalta, mennyire negatív az F1-et körülvevő atmoszféra és mivel ezt jómaga is megélte, ezért ő nem akar ilyen lenni. Sokkal inkább a pozitív attitűdöt szeretné képviselni, mellette pedig üzleti sikereket elérni:

„Ha eljön a visszavonulás ideje, akkor majd igyekszem élvezni a Formula-1-en kívül töltött időt. Ha egy napon itt hagyom az F1-et, akkor is nagyon közel fogok maradni hozzá, és folyamatosan követem majd az eseményeket. Mellette pedig szeretnék más szintéren is nagy dolgokat alkotni és hasonló sikereket aratni, mint a sportolói pályafutásom alatt. De egy biztos, engem sosem hallotok- láttok majd Jacques Villeneuve szerepben…

Épp ellenkezőleg viszonyulok az autósporthoz és a világ dolgaihoz. Már most is rengeteget foglalkozom a sporton kívül eső világgal, igyekszem tanulni és még jobban megérteni bizonyos dolgokat. Rengeteg fantasztikus ember van körülöttem, akik segíteni próbálnak, és javítani szeretnének a bolygó állapotán és a ránk váró jövőn. Számos izgalmas projektem van. Ott az Extrem-E csapatom, amelyben már öt év munkája van. Ott vannak a közvetlen munkatársaim, akik vállvetve dolgoznak velem azért, hogy megvalósítsák az ötleteimet. Szóval nem leszek negatív, és unatkozni sem fogok…” – szúrt oda egyet „kedvenc” kritikusának Lewis Hamilton.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Japán Nagydíj: Álmos versenyen konstruktőri világbajnok a Red Bull Racing

Előzetesen nem sok izgalmat várhattunk a Japán Nagydíjtól, és sajnos tökéletesen be is igazolódott a [...]

Érdekel
Japán Nagydíj, kifikáció: ATOM LAZA Verstappen pole…

Az elmúlt hétvége izgalma után Max Verstappen ezúttal nem sok kétséget hagyott afelől, hogyan is [...]

Érdekel
SZENZÁCIÓ: Az FIA elismerte egy hibáját!

A Szingapúri Nagydíj kvalifikációján Max Verstappen több látványos feltartást is eszközölt pár ellenfelével szemben. A [...]

Érdekel
Japán Nagydíj, FP2: Ismét Verstappen a leggyorsabb

Az éjszakai első szabadedzés Max Verstappen hegemóniájáról szólt, a holland csaknem hét tizedes előnnyel zárt [...]

Érdekel
Hamilton: „Vettel egy igazi PÉLDAKÉP!”

Mint azt biztos már sok forrásból láttátok, ezen a hétvégén Sebastian Vettel Japánban héderezik, hogy [...]

Érdekel
Verstappen: „Ha valaki NEM ISMER EL bennünket, az nem is igazi szurkoló!”

Míg a fél világ ünnepel, hogy „végre nem a Red Bull Racing nyert” meg egy [...]

Érdekel