Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Hamilton: „Számomra már nem az F1 az első…”

A hétszeres világbajnok számos alkalommal kifejtette, hogy még dolga van a Formula-1-ben, és a visszavonulását óhajtóknak nem hajlandó a közeljövőben örömet okozni. Most mégis ennek ellenkező nyilatkozatot tett.

Nem akarjuk ki mosdatni Lewis Hamiltont, de valószínűleg a sajtó is hibás abban, hogy egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg. A maradást kinyilvánító, de a szerződését még nem megújító Mercedes pilóta remek táptalajt nyújt a pletykáknak. Pedig semmi olyat nem mond, ami különleges volna, csak hát mindenki szereti a dolgokat tovább gondolni:

„Számomra már nem az autósport és nem a Formula-1 a legfontosabb. Mikor még gyerek voltam, talán így volt, és amikor bekerültem a száguldó cirkuszba, akkor is ez volt a helyzet. Ám jelenleg már elmúltam harminc esztendős, és sok mindent másként látok, mint egykoron. Minden arról szól, hogy az ember tapasztal és emlékeket gyűjt. Nekem ebből még csak kevés jutott, a sport miatt lényegesen csekélyebb idő jut a családomra és a barátaimra. Pedig az emlékek kulcsfontossággal bírnak, ezek határoznak meg bennünket, ettől vagyunk azok, akik. A sport mellett erre is koncentrálok, hogy minél több mindent megéljek, hiszen ezek a dolgok kísérnek engem a hátralévő életemben.” – mondta a #44-es rajtszámú klasszis.

Az vesse rá az első követ, aki a helyében máshogy cselekedne.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük