Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Hamilton: „Vettel az EGYETLEN, akinek nem csak a szája jár…”

Lewis Hamilton az egekig magasztalta egykori versenyzőtársát, mellette pedig egyazon mozdulattal szénné savazta a teljes aktuális mezőnyt.

Nem mindig ettek egymás tenyeréből, de a közös ügyek és a hosszú közös mégis összehozta a két sokszoros világbajnokot. Az elmúlt években komolyabban is elmélyült a két sztár kapcsolata, Hamilton többször is kiállt a barátjáért, és Sebastian Vettel is gyakorta sietett a védelmére. A hétszeres brit világbajnok szerint Vettel búcsúja csak időleges, hamarosan ismét látni fogjuk őt valamilyen formában a Forma-1-ben. Hamilton legalábbis ebben bízik:

„Figyeljétek meg, ahogy sokan mások, egy napon ő is visszatér majd. Nagyon bízom benne, hogy ez így lesz, mert nélküle kevesebb lett ez a hely. Nagyon örülök neki, hogy ismerhetem, és remek viszony alakult ki közöttünk. Ő egy olyan férfi, akinek még számít az adott szó, őszinte, becsületes, tisztességes ember. Mellette alázatos a sport iránt, elkötelezett, és még rendkívül szerény is. És még ezeknél is fontosabb, hogy nem csupán promózza ezeket magáról, hanem minden nap bizonyítja is az erényeit. Ő nem csupán dumál, hanem cselekszik is, melyik másik pilótától láthatjuk ezt manapság? Csodálom őt ezért, és már most nagyon hiányzik!” – vélekedett nagy elismeréssel Vettelről Hamilton, ás egyúttal döngölte földbe mostani kollégáit.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XBP Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük