Helmut Marko: „Hamilton sérülése SZÍNJÁTÉK!!”

A Red Bull Racing tanácsadója szeret jól megválasztott témákban bombát robbantani, és hát most sem aprózta el… Az osztrák szerint Lewis Hamilton nyakpanasza nem más, mint show elem a bajnok eszköztárában!

Napokkal később is a brit rekorder és Max Verstappen balesetétől izzik a szaksajtó és a kommentfalak, erre gyaníthatóan egy nagy adag fűtőanyag Marko mostani nyilatkozata:

„Idegesít az egész szituáció, legfőképpen az elrontott kiállásunk miatt vagyok feszült. Esélye sem lett volna Hamiltonnak megközelíteni Verstappent, hogy mégis megtörtént, az csak a saját hibánk. Ami ezután zajlott, az egy sima versenybaleset volt, amiből aztán a Mercedes egy tündérmesét kreált… Max már rég kiszállt az autójából, amikor Hamilton még tolatni próbált a másik autóval a hátán. Ezt az orvosi autó is tisztán látta, így tovább is hajtott a helyszínről, a németek ennek ellenére parádéznak azzal, hogy Hamilton megsérült. Ez egy lufi, egy színjáték! A halónak köszönhetően Lewis minden karcolás nélkül szállt ki a versenyautóból, ennek viszont nagyon örülök. Ez egy remek újítás, nem is tudom, miért nem találták ki előbb.” – igyekezett elvenni kijelentésének élét Marko.

Ti mit gondoltok, Lewis Hamilton valóban képes lenne bevetni a pszichológiai hadviselés oltárán egy ilyen súlyos trükköt?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Array

5 thoughts on “Helmut Marko: „Hamilton sérülése SZÍNJÁTÉK!!”

 1. Kiss Oszkárné says:

  Simán bevet mindent, nem tud veszíteni, NEM ferplay versenyző! Ő okozta a szitut, Max csupán megpróbálta elkerülni, ezt mindenki látta, Nem tudom a bírák miért tolják Luist az ártatlanok fellegébe már sokadjára, mert nem ez az első leszorításos manővere. Nem egy versenyt néznek velünk, miért akarnak mindig vétlent bűntetni? Győzelem minden áron Luisnak, nem verseny, hanem eldöntött tény, hogy ő nyerjen, akkor minek a verseny, miért akarják, hogy az emberek ezt lássák, milyen bírák az ilyenek? NEM A VALÓSÁGOT BÍRÁLJÁK? EZ SZÍNJÁTÉK, DE CSÚNYA!

 2. Sipos Gábor says:

  Újfennt helyt adok korábbi meggyőződésemnek,hogy Mr.Hamilton nem a „nyíltsisakos,korrekt”emberek táborát erősíti,ezt a korábbi „tettei” is igazolják ,az a furcsa,hogy ezt még nem tudják a kételkedőkA F1 Vezetőségébe kerülő-jogokkal felruházott személyeknek is ún.pártatlansági szerződést is kellene kötni,hogy valóban korrekt döntéseket hozzanak,és azért feleljenek is.
  TiszteletteL:.

 3. Steve says:

  Az én véleményem is az , hogy Hamilton mint ember és mint versenyző sem tisztességes. Érezhető, hogy vannak hátsó szándékai amelyet a csapata is támo
  gat, főleg Toto Wolf! Nem képes igazi versenyzőként elviselni a vereséget! A ver
  seny bíróság egész évben elnézett neki szabálytalanságokat. Nem volt korrekt
  az egész. De az igazság mégis győzött, mert nem nyert, akárhogy nyomták: kapott egy jó nagy balhorgot ő is, meg a csapata is!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel