FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lewis Hamilton: „Miért nem fejlesztünk tovább?”

A brit világbajnok kijelentette, amit valószínűleg már minden elfogulatlan szurkoló tisztán lát, mégpedig a Red Bull Racing előnyét. Hamilton burkolt kritikákkal illette csapatát, és nem éppen bizakodó a folytatást illetően.

A hétszeres győztes nem akart irányt szabni a csapatának, de lennének ötletei, hogyan kellene felpörgetni a tempót:

„Nem tisztem meghatározni, hogy az istálló milyen logikát kövessen, és hogyan döntsön a jövőnket illetően. Szeretném, ha fejlesztenénk, és lennének is ötleteim, de úgy gondolom, hogy lényegében már elengedtük 2021-et. Néhány területen egyértelmű a lemaradásunk a Red Bullhoz képest, leginkább az egyenesekben tapasztalt tempóban, a légellenállásban, a motorerő aerodinamika kombóval szenvedünk sokat.

Az első versenyeken még partiban voltunk Verstappenékkel, és sokkal izgalmasabb lehetne a bajnokság, ha most és a hátralevő versenyeken is megszorongatnánk őket. Természetesen keményen fogok hajtani ezért, van is rá esély, hiszen az alapunk erős. Egy erős, borzasztóan intelligens és elképesztő tapasztalattal rendelkező team dolgozik velem, akik nem menekülnek a felelősség elől. Jó lenne fejleszteni, de szerintem igazán lényeges dolgokkal már nem fogunk előrukkolni.” – mondta el aggódva Lewis Hamilton.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: LAT Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük