Lewis Hamilton – Nem biztos, hogy jövőre is itt leszek…

Szokatlan és meglepő kijelentést tett újabb győzelme után Lewis Hamilton. A brit elmondta, hogy szeretne a mezőny tagja lenni, de semmi garancia nincs arra, hogy ez így is lesz. Kijelentése természetesen sokkolta a szurkolókat, és alaposan megosztotta a Forma-1 világát.

Miközben a Mercedes sikert sikerre halmoz, és talán dominánsabb, mint valaha, addig a kulcsszereplők helyzete finoman szólva is bizonytalan. Az mér mindenki számára nyílt titok, hogy az esztendő végén Toto Wolff leköszön a csapatvezetői posztról, ezt hétvégén is megerősítette. Mikor Hamilton kérdezték, hogy ki lenne a megfelelő helyettes, a pilóta meglepő válasszal szolgált:

„Fogalmam nincs arról, hogy jövőre a mezőny tagja leszek-e. Így nem igazán aggaszt, hogy ki helyettesíthetné Totót… Novemberben járunk, közel van már a karácsony, és a szezon vége, én mégis fittnek érzem magam, és még jó pár hónapig tudnék versenyezni. De ahogy Totónak, nekem is megfordulnak a fejemben olyan gondolatok, hogy mi lesz akkor, ha ennek egyszer vége. Sok, sőt rengeteg dolog van a fejemben ezzel kapcsolatban. Jó pár dolog izgatja a fantáziám, jó dolgok jönnek. Szeretnék jövőre is Forma-1-es versenyző lenni, de erre nincs garancia. Az idő majd eldönti, mi lesz.”

Martin Brundle szerint Hamilton csupán szórakozik a közvéleménnyel, és esze ágában nincs másba fogni, főleg nem visszavonulni. Épp ellenkezőleg, mindennél jobban hajtja őt az összes még álló rekord megdöntése, és a valaha volt legeredményesebb versenyzővé válás.

Most akkor kinek higgyünk?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Eurosport

Array

2 thoughts on “Lewis Hamilton – Nem biztos, hogy jövőre is itt leszek…

  1. Sipos Gábor says:

    Véleményem szerint mindenkinek meg kell engedni,hogy a sorsát saját elképzelése szerint alakíthassa,ebben esetleg tanácsot lehet adni-ha kérik,nem biztos,hogy szerencsés.
    Ha a távozófélben lévő T.Wolf céljait,elképzeléseit ismernénk,közelebb jutnánk Hamilton elképzeléseihez is.Legyen türelmünk a fejlemények kivárásához

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kanada, FP2: „Azért a víz az úr” (na meg Alonso)

Ezúttal nem hivatkozhattunk arra, hogy nem volt körözés a pályán, mert volt. Csak hát milyen [...]

Érdekel
SOK VÍZ, kevés akció: Norrisé az első menet Kanadában

Komoly esőzés, csúszás, sárga és piros zászlós fázisok, baleset, néhány kör után Lando Norris siker. [...]

Érdekel
Ő lehet a KÖVETKEZŐ F1-es távozó?

Ralf Schumacher szerint már meg is van, Esteban Ocon után kit tesznek majd lapátra következőleg [...]

Érdekel
F1 SAPKA INGYEN? Minden hétvégén A TIÉD LEHET egy!

Mi a FansBrandsnél folyamatosan arra törekszünk, hogy izgalmat csempésszünk a versenyhétvégékbe. Most egy olyan INGYENES [...]

Érdekel
Vasseur: „Hamilton és Leclerc NYERŐ PÁROS LESZ!”

Tagadhatatlan, hogy a Scuderia Ferrarinál nem szokás beállni a sorba. Az olaszok nem sok minden [...]

Érdekel
Perez hosszabbított – Az örök második TOVÁBBRA is marad a Red Bullnál

Hiába a számos jobbnak tűnő, pilótapiacon elérhető opció, hiába Sergio Perez gyenge teljesítménye, a Red [...]

Érdekel