Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lewis Hamilton szeretne harcolni a mezőny többi tagjával is

A 35. Magyar Nagydíjon győztes brit világbajnok elmondta, hogy nem elégíti ki, hogy csupán Valtteri Bottas jelent rá kihívást. Hamilton szívesen megküzdene a többiekkel is.

Csupán három futam ment le a 2020-as Forma-1-es szezonból, de már most nagyon úgy néz ki, hogy Hamilton címvédésére maximum a csapattárs Bottas lehet veszélyes. A finn 2019 után ismét erősen kezdett, és győzött is a szezonnyitó Osztrák Nagydíjon, ám azóta kezd visszaállni a tavaly látott tendencia, és olybá tűnik, hogy Bottas ismét csak másodhegedűs lehet a rekorder csapattársa mögött…

Jelenleg még finoman szólva sem látszik, hogy a mezőnyből bárki is képes lenne megállítani Hamilton szárnyalását, ugyanakkor a pilóta figyelmeztetett, ez a helyzet korántsem ideális a számára:

Bízom benne, hogy a riválisaink idővel megnehezítik majd ezt. Rengeteget dolgozunk azért, hogy ott álljunk, ahol, és hogy sikeresek legyünk és rekordokért harcolhassunk. A továbbiakban is ezt fogjuk tenni, de nyilvánvaló, hogy nem tudhatjuk, mit tartogatnak a következő futamok. Egyetlen hibát sem vétettünk ezen a hétvégén, minden összejött, és nem sok választást hagytunk az ellenfeleinknek. Ennek ellenére én nagyon szeretnék harcolni a többiek ellen is, és remélem, hogy hamarosan kihívás elé állít majd bennünket a mezőny többi élcsapata.” – nyilatkozta a 2020-as világbajnokság éllovasa.

A futamok izgalma és a nézők szórakoztatása miatt ennek mi is nagyon örülnénk.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Formula One

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük