FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lewis Hamilton szerint K*RVA nehéz szezon elé néz a Mercedes

Lassan egy hét is eltelik a Bahreini Nagydíj óta, de sem az ott tapasztalt indulatok, sem a Red Bull Racing által mutatott erő témája nem hagyja nyugodni a Formula-1 fanatikusokat.

Nem csupán a szurkolókat lepte meg az osztrák istálló formája, a papíron győztes Lewis Hamilton is nehezen tudja feldolgozni a hétvége eseményeit. És a továbbiakban nem sok jóra számít, ellenben várja az óriási csatákat Max Verstappennel.

„Úgy gondolom, 2021-ben végre egy olyan szezont láthatnak majd a sportág szerelmesei, amilyre már régóta vágynak, és megérdemelnek. Még csak egyetlen versenyen vagyunk túl, és nem tudhatom, hogy mit hoz majd a jövő, de azt már most láttuk, hogy elképesztő a Red Bull Racing tempója. Könnyen előfordulhat, hogy idén mi fogjuk őket kergetni, de nagyon keményen fogunk dolgozni azért, hogy megizzasszuk őket!

Őszintén remélem, hogy még sok-sok hasonló küzdelmet élhetek át Max Verstappen és Valtteri Bottas ellen. Hosszú szezon vár ránk, és úgy érzem, k*rva nehéz dolgunk lesz. Nem emlékszem, hogy az elmúlt években, vagy akár a teljes pályám alatt bárki is ekkora nyomást helyezett volna a vállamra. Bele fogok őszülni!

Max rettentő iramot diktál, mindenki láthatta, ahogy az időmérőn simán elénk került, de bíztunk abban, hogy a versenyen már közelebb lehetek hozzá. Ahhoz, hogy a következőkben hasonló módon legyen esélyünk, sürgősen fejlődnünk kell a kvalifikációk területén…” – tett némileg pesszimista nyilatkozatot a hétszeres világbajnok.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.