FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lewis Hamilton ÜZENT a kritikusainak: „Mindannyian tévedtek…!!”  

A hétszeres brit világbajnok fejében nemrégiben még a visszavonulás is megfordult, ám jelenleg már a 2023 végéig érvényes szerződésének meghosszabbításán dolgozik. Elmondása szerint a legnagyobb motiváló erő számára az, hogy bizonyítson a kritikus hangoknak.

Szegény Lewis, senki nem szólt neki, hogy Magyarországon ez a „project lehetetlen”? A viccet félretéve, Hamilton is csak ember, sportoló, és mint ilyen, zavarják a kritikus hangok. Legfőképpen akkor, mikor azok alaptalanok:

„Nem lenne őszinte, ha azt mondanám, nem fordult meg a fejemben, mit érezhet Sebastian Vettel. Ugyanakkor sokkal erősebben él bennem az, hogy itt még nekem feladatom van. A hosszabbításon gondolkodom, mert küldetésem van, mert imádom azt, amit csinálok és vonz a kihívás! Szóval egyáltalán nem úgy áll a helyzet, hogy 2023 végén kiszállok… Ezt a szezont látva sokan már temetnek bennünket, legfőképpen engem, de nekik üzenem, hogy nekem nem szokásom megfutamodni. Versengő alkat vagyok, és csak most látom, hogy az emberek még mindig nem ismernek engem eléggé. Hiába telt el ennyi év, nem tudják, hogy én nem fogok dolgavégezetlenül távozni… Sőt, be fogom nekik bizonyítani, hogy hatalmasat tévedtek velem kapcsolatban.” – nyilatkozott atom motiváltan Lewis Hamilton.

Minden szavával egyet kell értenünk, csak arra az egyre kérjük őt, hogy az identitáspolitikai bohózatot félretéve pusztán a VERSENYZÉSRE koncentráljon. Mert abban nagyon-nagyon jó!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.