FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Már megint Hamilton – HIVATALOSSÁ vált, hogy lovaggá ütik!

Megtörtént az, amit a Lewis Hamilton szurkolók óhajtottak, és amitől az ellentábor rettegett: hivatalos megerősítést nyert, hogy a brit rekorder már a holnapi nap elnyeri a megtisztelő címet!

Hamilton a negyedik lesz a sorban azon brit motorsportolók között, akik rendelkeznek ilyen elismeréssel. Jack Brabham, Stirling Moss, Jackie Stewart után, de első aktív versenyzőként fogják őt lovaggá ütni. A hírt a Formula-1 új vezére is kommunikálta, aki hát… Hogyan is fogalmazzunk… Kissé csepegős üzenetben méltatta a pilóta nagyságát:

“Lewis a sportág igazi hatalmassága, óriási hatással van a környezetére, mind az autóban ülve, mind azon kívül. Fenomenális dolgok vannak mögötte, és még nagyon-nagyon sok rejlik benne. Mi a Forma-1 berkeiben ezúton is gratulálunk neki ehhez a megérdemelt címhez, és várjuk, hogy még tovább írja ezt a siker sztorit.” – mondta el Stefano Domenicali.

Ne legyünk igazságtalanok, hiszen a siker mindenképpen megérdemelt, csak már nagyon megnéznénk egy küzdelmes szezont, ahol Hamiltonnak valódi kihívókkal is szembe kell nézni.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük