FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Martin Brundle: „Hamilton már nem érzi jól magát a Mercedesnél”

Az ex F1-es, jelenleg a Sky riporter-szakértőjeként tevékenykedő Brundle mostanság sok időt töltött Lewis Hamiltonnal. És nem túl biztató benyomásokat szerzett a brit 2021-es hozzáállását illetően…

A hétszeres világbajnok rossz hangulatához erősen kapcsolódhat George Russell bahreini „bálványdöntése”, ahol a fiatal versenyző a sereghajtó Williamstől átülve rögtön versenyképes tudott lenni a Mercedessel, és futamot is nyert volna, ha az élet nem szól közbe. Ennek hatására az épp szerződéshosszabbítás előtt álló Hamilton alkupozíciója sokat romolhatott, és végül nem is sikerült a neki kialkudnia a csillagosoktól azokat a kondíciókat, amelyeket szeretett volna:

„Nemrégiben többször is forgattunk Lewissal olyan snitteket, amelyeket majd a szezon alatt akarunk levetíteni a Sky F1 által sugárzott műsorunkban. Végig segítette a munkánkat és készséges volt velünk, de összességében erősen érezhető volt rajta az elégedetlenség. Szokatlanul mogorvának és rosszkedvűnek láttam őt.

Én magam úgy gondolom, ez erősen kapcsolódik a Mercedes és a közte lezajlott tárgyalásokhoz. Hogy miért mondom ezt? Amikor a száz pole pozíció elérésének lehetőségéről kérdeztük, ő csak a Mercedes motoros McLarenről, a valószínűleg sokat fejlődő Red Bullról, na meg az Aston Martinról beszélt… Nagyon fura nyilatkozat ez egy olyan sportolótól, akit mindig is a rekordok hajtottak, pláne egy olyan szezon előtt, mikor statisztikailag ő lehet minden idők legerősebb Formula-1-es versenyzője.” – indokolta meg felvetését Brundle.

Mit gondoltok, a sértődöttsége gyengíti, vagy éppen ellenkezőleg, megerősíti majd Lewis Hamiltont?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük