FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Ross Brawn: „Lewis Hamiltonnak lassacskán bealkonyodik”

Tény, hogy látott már a világ erősebb szezont a hétszeres világbajnoktól, aki nem csupán a Mercedes idei versenyképessége (vagyis leginkább annak a hiánya) miatt aggódhat. Ott van még George Russell is, aki nagyon erős szezont fut, de hogy ez motiválja, vagy épp visszaveti-e Hamiltont, az még a jövő kérdése…

Ross Brawn jól ismeri a brit szupersztárt, még dolgoztak is együtt a Mercedesnél, így érdemes figyelni arra, amit az F1 jelenlegi, sportért felelős vezetője mond:

“Lewis  karrierje lassacskán az alkonyához érkezik, ezt kár lenne tagadni. Azonban ez nem jelenti azt, hogy számára akkor most itt a vég. Borzasztóan sokat dolgozik a csapattal azért, hogy visszatérjenek a győzelem útjára. És ott van a fiatal és roppant tehetséges George Russell is, aki nem is lehetne jobb helyen ahhoz, hogy bizonyítson. Ez egy komoly próbatétel Hamiltonnak, de én magam biztos vagyok abban, hogy vissza fog térni. Ugyanezt vallom a Mercedessel kapcsolatban is! Saját tapasztalatom, hogy időszakok váltogatják egymást, ha pedig a gyenge periódusokon túlteszed magad, akkor erősebbé válsz, és újra a siker útjára lépsz! Talán a tavalyi utolsó verseny egy kicsit megrengette az ő hitét, de még mindig nem engedte el a célt, nyolcadjára is világbajnok akar lenni. Most is a csúcs közelében van, és én tudom, hogy folyamatosan azért hajt, hogy újra felkapaszkodjon a trónra.” – beszélt Ross Brown Lewis Hamilton motivációjáról.

Ti mit gondoltok, a Mercedes rekorderének sikerülhet visszakerülni a bajnokság élére, és az elkövetkezendő években behúzni a nyolcadik címet is?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük