FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

A Honda plusz 40 lóerővel segítené VB-címhez Max Verstappent?

A holland sajtó szerint ez lenne a Honda búcsúajándéka a Red Bull Racing számára, mivel 2021-ben elköszönnek a sportágtól. Hogy ezzel tényleg reális kihívója lesz, lehet-e Verstappen a Mercedesnek, arról már megoszlanak a vélemények…

Annál is inkább, mivel egyes pletykák szerint a Mercedes is „talált” 25 kósza lóerőt, amit ráadásul minden megbízhatósági probléma nélkül képesek lehetnek kisajtolni. Éppen ezért Jack Plooij holland szakíró szerint Verstappennek nagyon türelmesnek kell majd lennie:

“A Verstappennek legfőbb erélye nem a türelem. Ehhez még az is hozzátartozik, hogy az elmúlt években csak az ígérgetéseket hallották, amelyekből nagyjából semmi sem valósult meg. Továbbra sem tud érdemben harcolni a Mercedesek ellen, és ez a lépés nagyon hiányzik neki a világbajnokság felé vezető úton. Most azt rebesgetik, hogy a Honda egy elég komoly búcsúajándékkal kárpótolná Maxot, egy csaknem 40 lóerővel updatelt erőforrással.

Lehet, hogy ez csak egy marketingfogás, ezt még nem tudom. A Red Bull és a Honda is folyamatosan sokat ígér, de ezek egyelőre még messze vannak a valóságtól, így muszáj Maxnek türelmet tanúsítania. Nem segíti a versenyzését, ha feszült, és az esélyeit sem javítja.” – vélekedett Plooij.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.