BRÉKING: Verstappen az F1 történelem LEGJOBBAN fizetett pilótája

Az elmúlt napokban rengeteg vonatkozó pletykát láttunk, hallottunk a versenyző szerződéshosszabbításával kapcsolatban, most pedig megérkezett a hivatalos bejelentés is. Max Verstappen 2028-ig a Red Bull Racing versenyzője marad, méghozzá nem is akármilyen kondíciókkal!

A holland sajtóértesülések arról szólnak, hogy a világbajnok évi 50 millió eurót tehet zsebre, ezzel pedig ő lett mind az ország, mind a sportág valaha volt legtöbbet kereső versenyzője:

„A döntést egészen egyszerűen, könnyű szívvel hoztam meg. Mindkét fél együtt képzeli el a további időszakot, és mivel már az első percektől otthonra találtam a Red Bull Racingnél, így nem is volt kérdéses a folytatás. Az előző év csak rátett erre egy lapáttal, így természetesen maradok a csapatnál.

Nem fogunk hátradőlni, a célom, hogy további bajnokságokat nyerjek az istállóval. Remek érzés, hogy a 2021-es trófea már a vitrinben van, és nincs rajtam nyomás, presszió nélkül tudok tovább versenyezni. És most már a szerződésen sem kell agyalnunk, csak megyünk előre, és dolgozunk együtt! A döntésemben nagy szerepet játszott, hogy a harc és a sikerek mellett egy olyan helyen versenyezhessek, ahol élvezni is tudom a Formula-1-et. Nem tudom, más csapatoknál hogy érezném magam, de itt egy nagy családra leltem, akikkel a közös munka minden perce építő jellegű. Azok után, hogy sikerült bajnokságot nyernünk, őket tartom a legjobbnak, ezért itt a helyem.” – nyilatkozta Max Verstappen, aki 2022-ben immár címvédőként indulhat neki a szezonnak.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Array

1 thoughts on “BRÉKING: Verstappen az F1 történelem LEGJOBBAN fizetett pilótája

  1. Júlia Viski says:

    Nem kel ennyire örvendeni és ilyen arcot vágni, mert még el sem kezdődött semmi. Korai öröm nem jó! Akármi történhet és akkor lessz duzzogás ! Egy kicsit korán öröm van! A pénz nem minden, az élet többet ér!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel