FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Christian Horner: „Russell bizonyította, hogy Verstappen jobb Hamiltonnál!”

Komoly okfejtéssel jelentkezett a Red Bull Racing vezére, nem is tudva (…), hogy ezzel bizonyosan komoly lavinát indít majd el. Hát akkor nézzük meg a brit szakember témában alkotott leíróképletét!

Gyakorta előkerül a felvetés, hogy oké, Lewis Hamilton hétszeres világbajnok és a sportág egyeduralkodója a Mercedessel, de mi lenne, ha végre a másik csillagos autóban egy olyan valaki ülne, aki nem csupán a benzinégető szerepét tölti be… Horner nem ment a szomszédba a válaszért:

„Ez a kérdés Szahírban eldőlt, méghozzá George Russell beugrásával. A szememben Lewis Hamilton és Max Verstappen a jelenlegi mezőny két legjobb versenyzője, de Lewisnak jóval könnyebb a dolga. Ő egy olyan csomagban ül, amivel „kívülről beszállva”, egy sereghajtó istállóból érkezve is azonnal lehet komoly eredményt elérni. Ez a mi autónkban senkinek nem menne, és ez azt bizonyítja számomra, hogy Max még nála is magasabb nívót képvisel! Még a gyengébb teljesítményű autójával is gyakorta szétválasztotta a két Mercedest, mert rendszeresen és konzekvensen mindent kiprésel a technikából.

Hihetetlen az, amit a versenyeken művel, elég csak például a gumikezelésre gondolni. Az elmúlt évben minden területen fejlődött, és a legfélelmetesebb a dologban az, hogy még mindig nem érte el a maximumot. Fokozatosan válik egyre érettebbé, egyre gyilkosabbá és kíméletlenebbé, magasabb szintre emelkedett a csapatnak adott visszajelzésekben, és mára már a csalódásokat és nehézségeket is jóval jobban kezeli.”

Noha egy jó adag elfogultság is beszél a csapatvezetőből, azért valljuk be önmagunknak, hogy nem minden alap nélküli a véleményében…

Legyen végre igazság: 2022-től Hamilton mellé Verstappent a Mercedesbe!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

 

One thought on “Christian Horner: „Russell bizonyította, hogy Verstappen jobb Hamiltonnál!”

  1. péter says:

    hamiloton nem fogja hagyni, hogy verstappen legyen a csapattársa, mert akkor konkrétan fény derül a nem teljes értékű világbajnoki címekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük