Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Eddie Jordan: „Verstappen legyőzné Hamiltont!”

Bár egyre kevesebb a valószínűsége annak, hogy a brit rekorder aktív pályája során máshová igazoljon, azért a közönség nagyon szívesen megnézné őt egy másik istállónál.

Nincs ezzel máshogy a paddock világa sem, most épp az ír szakember mondta el a véleményét azzal kapcsolatban, mi történne Hamiltonnal, ha Verstappen mellé igazolna.

Köztudott, hogy Lewis Hamilton több alkalommal is elmondta, hogy mennyire nagyra tartja a Scuderia Ferrarit, és hogy titokban minden F1-es pilóta ki akarja magát próbálni a vörös autó volánja mögött. Egyből meg is indult a találgatás, erre reflektált vissza Jordan:

„Én azt gondolom, Lewisnak nem a Ferrarihoz kellene szerződnie, sokkal nagyobb kihívás lenne neki a Red Bull Racing. Rettentő kihívás elébe nézne, hiszen Max Verstappen személyében megkapná a tökéletes kihívót. Max az F1 legjobb fiatal pilótája, elképesztő a gyorsasága, az intelligenciája, valamint az arrogáns stílusa. Nem tudom, hogy az édesapjától örökölte-e ezeket a tulajdonságotokat, de hiszem, ha Lewis Hamilton csapattársaként mérethetné meg magát, akkor legyőzné őt. Nagyon fiatal még, de már most Hamilton szintjén áll, és még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy egy napon nála is nagyobb rekorder lesz.”

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük