FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Elszállt volna Max Verstappen? A válasz HATÁROZOTT IGEN!

Max Verstappen Hamiltoni magasságokba tör. És nem csupán a versenypályán, hanem azon kívül is, hiszen sokmillió eurót költ arra, hogy magánrepülővel utazzon. A gép már fel is öltötte a holland versenyző színeit!

Míg Lewis Hamilton a sok bírálatra környezettudatosságra való tekintettel megszabadult a magánrepülőgépétől, addig legnevesebb ellenfele most újított be egyet. A különböző internetes források által közölt képeket egy ideig hamisnak gondolták, a kommentelők trükknek/szerkesztettnek vélték a gépről közölt fotót, pedig a képen szereplő Falcon 900-as nagyon is valódi. A repülőt még tavaly novemberben rendelte meg a Red Bull Racing versenyzője, akinek festve és fellogózva most szállították le azt.

Ez bizony nem olcsó mulatság, a legnagyobbak játéka, hiszen a gép ára használtan is 6-8 millió közötti tétel, a fenntartási költségekről már nem is beszélve, amelyek éves szinten több millió euróra rúgnak. Verstappennek nem okoz különösebb problémát kifizetni ezt a luxust, a pletykák szerint 2020-ban 25 milliós gázsit fizettek neki az energiaitalosok. Mindez azt is jelenti, hogy a #33-as rajtszámú pilóta fizetésben és fényűzésben már felvette a versenyt a hétszeres világbajnok kollégájával – már csak a versenypályán kellene igazán megszorongatnia, hogy teljes legyen az öröm…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Ruetir

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.