Ex CSAPATFŐNÖK: „Max Verstappen lesz minden idők LEGJOBBJA”

Eddie Jordan azon a véleményen van, hogyha Verstappen továbbra is hasonló fordulatszámon pörög, akkor olyan sikereket fog elérni, amit még senki ebben a sportágban!

Jordan szerint a holland a sikereit nem csupán a tehetségének, a kitartásának, hanem az otthonról hozott géneknek is köszönheti. Ő egy igazi született klasszis, aki minden eddigi rekordot és pilótát túlszárnyalhat:

„Régóta ismerem őt, sokszor vacsoráztunk, vagy éppen söröztünk együtt Max és én. A beszélgetéseinkből is azt szűröm le, hogy a talentumát nem csupán az édesapjának köszönheti, az anyai ág és az ő vérvonala is nagyon erősen jelen van. Az édesanyja hatalmas gokart tehetség volt, az apját meg ugye nem kell bemutatni senkinek. Ő maga is úgy látja, hogy mindkettőjüktől kapott valamit a csodálatos tehetségéhez. Nyilvánvaló, hogy ha az apád F1-es versenyző, az anyád pedig menő gokartos, akkor te is megöröklöd ezeket a dolgokat, és ha versenyzésbe kezdesz, akkor születetten lesz benned valami plusz. Nos, benne ez a bizonyos plusz túlteng, ezért is gondolom úgy, ha sokáig tud még magas szinten teljesíteni, akkor minden eddig ismert szintet felülírhat!” – nyilatkozta Jordan, akinek vélhetően megvan a szeme ahhoz, hogy felismerje az igazi tehetséget, hiszen többek között Michael Schumacher is az ő kezei között lett F1-es pilóta.

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel