Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Ex F1-es: „Verstappen más csapatoknál nézelődik…”

Max Verstappen úgy érkezett meg (robbant be) a Formula-1-ben, hogy a mind a közvélemény, mind a szakértők rögtön kijelentették: ő lehet minden idők legfiatalabb világbajnoka. A holland ma ünnepli a 23. születésnapját, és igencsak messze van az áhított céljától.

Na, nem a teljesítménye miatt. A Red Bull pilótája hétről hétre a legtöbbet autózza ki az idei versenygépben rejlő potenciálból, és idén még csak egyedül ő tudta legyőzni a Mercedeseket. Ez azonban vajmi kevés akkor, ha a technika nem képes többre, és a világbajnoki cím csak egy délibáb. Az egykori F1-es versenyző, JJ Lehto szerint kollégájánál hamarosan berobban az a bizonyos időzített bomba. Olyannyira, hogy már állítólag nézelődik is…

„Egy ilyen szinten versenyző srác mindig nyitott szemmel vár. Max a Red Bullban időnként képes odavágni, de semmi jele nincs annak, hogy a következő években fejlődhet annyit a csapat, hogy egyszer valóban meccsben lehessenek a Mercedessel. Mindenki őket akarja legyőzni, de semmi garancia nincs arra, hogy a Red Bull ki tud lépni a németek árnyékából. Legjobban tenné, ha a Mercedeshez igazolna. Lewis Hamilton és ő nagyon ellentmondásos párost alkotnának, a pályán és azon kívül is lennének összetűzéseik, de Bottas remek társ lenne a számára.” – elmélkedett Lehto.

Nagyon megnéznénk, bármelyik felállást!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: BBC

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük