Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Horner szerint Verstappen idén 15 versenynél is TÖBBET NYERHET!”

Már idén is demoralizáló fölénnyel söpörte be az újabb világbajnoki címet Max Verstappen, de főnöke szerint ez még csak a kezdet.

Christian Horner, a Red Bull Racing csapatvezetője szerint a holland pilóta mára annyira komplex versenyzővé vált, hogy tulajdonképpen csak a klónjának lenne esélye ellene:

„Max tavaly tizenöt versenyt nyert, ami egészen egyszerűen elképesztő teljesítmény. Én azonban úgy gondolom, hogy mindez még csak a kezdet, rengeteg potenciál rejlik még benne. Rettentően izgalmas, hogy évről évre folyamatosan képes tovább fejlődni, hogy minden megszerzett tapasztalatmorzsát beépít a versenyzésébe, és egyre csak tökéletesebb lesz. 2022-ben teljesebb pilótává vált, aki mindenkinél sokoldalúbb, és hihetetlen a mentális egyensúlya. Fenomenális jelenség, akinek ha esélye lesz rá, bizonyosan igyekszik majd túlszárnyalni az előző szezonban látott formáját és eredményeit is.” – adta hírül Horner, milyen elvárások „tornyosulnak” Verstappen előtt.

Nos, ha a Red Bull Racing hasonlóan versenyképes lesz, mint a tavalyi évben, erre minden esély meg is van. Nem kívánjuk magunknak, de talán még a Red Bull szurkolók sem szeretnék, hogy egy totál unalmas 2023 után 17-18 győzelemmel a zsebben védjen címet Max Verstappen…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük