FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Jos Verstappen: „A Red Bull tavaly még a Ferrarinál is sz@rabb volt…”

A versenyképesség egyedül Max Verstappen extra teljesítményének volt köszönhető, legalábbis az apuka szerint. A jó öreg Jos ezenkívül azt is elmondta, hogy Lewis Hamilton csak addig „királykodik”, amíg a fiát be nem ültetik mellé.

Ismételten erős szavakat használt az ex-esőmenő idősebb Verstappen, de talán nem minden alap nélkül. 2020-ban láthattuk, hogy a fia ismét elpusztította az aktuális csapattársát, és bizony Sergio Pereznek is fel kell kötnie a gatyáját, ha meg akar állni a holland ellenében.

„Max mindig topon van, egyszerűen 110 százalékon tapossa a gázt. Ezért nehéz is megmondani, milyen konstrukció volt a tavalyi Red Bull – Honda. Én még azt is el tudom képzelni, hogy még a Ferrarinál is sz@rabbak voltunk. Ez abból is látszik, mit művelt a másik autó volánja mögött Alex Albon. Mivel azonos autóban minden esetben a csapattárs képezi a legfőbb összehasonlítási alapot, és korábban Albon mindig mindenhol jól szerepelt, itt ütközik ki a technika gyengesége, és Max klasszisa.

„Akkor látnánk meg csak igazán, hogy mire képes, ha megkapná az esélyt, hogy Lewis Hamiltonnal megegyező technikában versenyezhessen. Én nem bánnám, és nem is igazán félteném őt, mert szerintem teljesen világos, hogy mi történne… A legjobb lenne, ha ők ketten megküzdhetnének egymással, akkor végre eldőlne, hányadán is állunk. Persze, ebben nem mi döntünk, de szerintem titkon az egész világ F1 és motorsport szerető közönsége ezt várja, és ez biztosan egy nagyon jó szezont eredményezne.” – összegezte gondolatait el Jos Verstappen.

Nos, nem akarunk barkochbába bocsátkozni, de utóbbival véleményünk szerint egyáltalán nem mondott egetverő hülyeséget Verstappen apuka…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.