Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Massa: „Verstappen már most a LEGJOBB!”

Felipe Massa nagyon jól tudja, hogy mit jelent a klasszisteljesítmény, hiszen Michael Schumacher mellett mindezt első kézből tapasztalhatta meg.

A brazil úgy gondolja, hogy a még mindig elképesztően fiatal holland a jelenlegi mezőny legjobb versenyzője, és egyáltalán nem túlzás őt a legnagyobbakkal, Michael Schumacherrel és Ayrton Sennával egy lapon említeni:

„Max egy egészen hihetetlen kaliber. Rettentően összeszedett, amit a pályán nyújt, az tökéletes, mellette van a csapata is, aki mindenben hallgat rá és követi őt.  Ő a legjobb pilóta, aki alatt a legjobb autó van, és a legjobb csapattal dolgozhat. Nem nagyon tudnám megtippelni, hogy a közeljövőben kinek lehet esélye egyáltalán csak megközelíteni. Még nagyon-nagyon sok van benne, több világbajnoki címet nyerhet, engem az aranykorában levő Schumacherre, Sennára emlékeztet. 2023-tól nem várok túl nagy harcot, a Red Bull Racing jóval a mezőny előtt jár, az autójuk 2022-ben gyorsabb volt és erősebb, mint a többieké, így továbbra is ők lesznek a legjobb csapat. Nem könnyű megtippelni, hogy milyen hatással lesz rájuk az a büntetés, amit a költségvetési sapka túllépése miatt kaptak, de én nem nagyon mernék ellenük fogadni.” – mondta el érzéseit Felipe Massa az F1 címvédőjéről, és annak csapatával kapcsolatban.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük