FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Max Verstappen: „Ausztriában LEGYŐZZÜK a Ferrarit!”

A Red Bull Racing pilótája elszánt és bizonyítani akarja, a Brit Nagydíj pusztán kisiklás volt a számára. Legyünk őszinték, erre minden esélye meg is van neki…

Verstappen kiemelte, hogy a Red Bull Ring mindig is különleges jelentőséggel bírt számára, és tulajdonképpen hazai pályaként tekint a Spielberg melletti „arénára”:

„Nagyon kellemes emlékeket tudok felidézni, mikor Ausztriára és a Red Bull Ringre gondolok, ezért nagyon izgatottan várom a hétvégét. Minden alkalommal nagyszerű atmoszférát varázsolnak a szurkolók, mellette pedig a pálya is élvezetes, szórakoztató rajta versenyezni. Azt hiszem, a fanatikusok is legalább annyira imádják, mint én, vagy még jobban is. Az Osztrák Nagydíjra egyedi sisakfestésem lesz, hogy már kívülről is látszódjon, mennyire különleges nekem ez a helyszín.

Szeretnénk nagyon jó eredménnyel zárni itt, és azt gondolom, erre meg is van minden esélyünk. A sprintfutamos lebonyolítás is jót tehet a versenynek, érzésem szerint profitálni fogunk belőle, és  a lehető legtöbb pontot fogjuk begyűjteni. Le fogjuk győzni a Scuderia Ferrarit, és kiköszörüljük a silevrtone-i csorbát!” – zárta gondolatait a holland listavezető.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük