Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Max Verstappen Hülkenberget szeretné csapattársnak – de nem ő dönt

Egyre erősebben lobbizik a holland vezérpilóta, hogy a számára legszimpatikusabb forgatókönyv valósuljon meg, vagyis Nico Hülkenberg legyen a Red Bull Racing új versenyzője. Verstappennek van beleszólása, de nem az övé lesz a végső szó.

A csapat radarján nem csupán a német, de Sergio Perez is ott van, hiszen kollégájához hasonlóan nem kevés támogatói csomagot remélhetnek tőle. Így egyáltalán nem biztos, hogy Verstappen óhaja majd meghallgatásra talál. Erről egészen pontos információkkal rendelkezik az ex Forma-1 pilóta, honfitárs Robert Dornboos:

„Igen, Maxot megkérdezte a Red Bull Racing, hogy kit látna szívesen a másik autóba, ő pedig Nico Hülkenberget nevezte meg. Jó a kapcsolatuk, ezenkívül Hülkenberg egy remek versenyző, aki a beugrásaival is bizonyította, milyen potenciál rejlik benne. Van azonban egy másik nagy esélyes is, ő pedig Sergio Perez, aki szintén nagyon erős pilóta, és folyamatosan stabil pontszerzésre képes. Max Verstappennek nyilvánvalóan lesz beleszólása a döntésbe, de nem ő fogja kimondani a döntő szót.” – mondta el az egykori F1-es.

Halkan tesszük hozzá, hogy bármelyikük életképesebb megoldás (lenne…) Alexander Albonnál.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük