FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Max Verstappen: „Mugellóban verhető a Mercedes”

Sem a Red Bull Racingnek, sem a holland pilótának nem alakult túl jól az Olasz Nagydíj, ellenben most úgy látják, Mugellóban nagyon is lehet keresnivalójuk.

Verstappen úgy érzi, hogy sok potenciál van még az autójában, és mivel sokkal erősebb gumikopásra számított, nem tartja lehetetlennek, hogy megismétlődik a Silverstone-ban látott „csoda”. Ma ugyan csak a harmadik helyen végzett a pilóta, de rettentően pozitív napot zárt:

 „Még bőven kell dolgoznunk a balanszunkon, de ennek ellenére elégedett vagyok a mai nappal. A pálya ráadásul nagyon élvezetes, telis-tele van gyors kanyarokkal, hatalmas élmény körözni rajta. Vasárnap komoly megterhelés elé nézünk, nagy forróságot ígér az időjárás előrejelzés, így borzasztóan megterhelő lesz a ránk váró 59 körös verseny.

Az extrém gumikopástól nagyon tartottam, de úgy néz ki, ez egy hiábavaló félelem volt. Közel vagyunk a Mercedeshez, és ez mindenképpen egy jó jel.” – jegyezte meg sejtelmesen a Red Bull Racing vezérpilótája, aki egy GT autó tesztjével készült fel a számára eddig még ismeretlen pályára.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Red Bull Racing

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük