Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

MEGLEPŐ: Verstappen kacérkodik a MotoGP-vel?

A holland világbajnok meglepő kijelentést tett a minap: bár jól tudja, hogy csapata nem nagyon örülne neki, de szívesen pályára vinne egy MotoGp-s kétkerekűt. Sőt…

Verstappen még a Honda japánban szervezett „Thanks day” eseményén találkozott Marc Marqezzel, és fel is ült a sokszoros világbajnok versenyépére, egyelőre még csak álló helyzetben. Max azonban nem zárta ki, hogy a jövőben akár éles körülmények között is meghajtana egy ilyen masinát:

„Ezek a srácok egyszerűen nem normálisak, ahogy az sem az, amit a pályán művelnek! A sebességük az egyenesekben az egeket verdesi, még rajtunk is túltesznek. Nagyon szeretnék kipróbálni egy ilyen motort, a Red Bull Racing azonban ezt megtiltja nekem, mert jól tudják, hogy addig húznám a gázt, amíg valószínűleg sérülés lenne a dologból. És igazuk is van, mert jól ismerem magam, nem tudnék lassan közlekedni! Ha megpróbálnám, akkor mindent beleadnék, és a tapasztalat hiánya miatt előfordulhat, hogy valami félremenne… Így egyelőre csak a tv-ben nézem a versenyeket, és csorgatom a nyálam. Imádom a MotoGP-t, mert kiegyensúlyozott a versengés, több olyan gyártó is van, aki esélyes futamot nyerni, vagy akár a végső győzelemre is.” – nyilatkozott sóvárogva Max Verstappen.

Te megnéznéd Super Maxot egy gyorsasági motor nyergében?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Honda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük