Rosberg: „Verstappen HÁLÁTLAN…”

Súlyos kritikát fogalmazott meg Nico Rosberg Max Verstappennel szemben: 2016 világbajnoka elítéli kollégája Szaudi Nagydíjon tanúsított magatartását. Mint az ismeretes, Verstappen végül hiába zárkózott fel a mezőny végéről a dobogóra, fennhangon jelezte, hogy nem bocsájtja meg az időmérős műszaki hibát a csapatnak.

A kétszeres világbajnok címvédő versenyző tele is harsogta ezzel a médiát, több nyilatkozatában is elmondta, hogy bár az istálló elégedett a hétvégi kettős győzelemmel, ő egyáltalán nem boldog a helyzetével… Erre reflektált Nico Rosberg:

„Nem jó ezt látni tőle és hallani az ő szájából. Engem őszintén megdöbbentett, amikor megtudtam, hogy Max kihagyta a szombati csapatértekezletet. Ez nem egy jó hozzáállás, pláne nem egyetlen hiba után. Helytelennek és hálátlannak tartom az ilyen mentalitást, mikor az időmérős műszaki hibától eltekintve briliánsan megy az autó, és az istálló is remek munkát végez. Ezek a srácok nagyon keményen melóznak a sikerért, és abszolút nem ezt érdemlik. Véleményem szerint Max Verstappen lehetne egy kicsit visszafogottabb, és hálásabb… A mezőny összes versenyzője szívesen cserélne vele!” – szúrt oda Rosberg.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Array

2 thoughts on “Rosberg: „Verstappen HÁLÁTLAN…”

  1. Nyemczovszky Andrásné says:

    ÉN NAGYON KEDVELEM A FORMA1.-ES FUTAMOKAT! BÁR NEM VAGYOK FIATAL A 82.-IK ÉVEMMEL. SAJNOS KEDVENC PILÓTÁM KILÉPETT A VERSENYZÉSBŐL, DE MOST VERSTAPPANRŐL
    ÍROK VÉLEMÉNYT! KEZDETEKTŐL FOGVA NEM KEDVELEM, MÉGPEDIG A VISELKEDÉSE MIATT! NAGYKÉPŰ!! ERŐSZAKOS!! VISSZA KELLENE EGY KICSIT FOGNIA MAGÁT! TÚLZOTTAN ELKÉNYEZTETIK A SZURKOLÓI , ÉS EZ CSAK ” ALÁ ADJA A LOVAT” A VISELKEDÉSÉNEK! TELJESEN IGAZA VAN ROZBERGNEK!!! TŐLE SOKKAL SZERÉNYEBB, KEDVESEBB PILÓTÁK IS VANNAK, AZOKAT ÉLVEZET NÉZNI!

  2. Tóth Krisztián Márk says:

    Kedves Hölgyem! Nagyon örülök, hogy ebben a szép korban is tetszik olvasni bennünket és követni a Forma-1 eseményeit! Sok igazság van a Verstappennel kapcsolatos megjegyzésében, de hát a világbajnokok már csak ilyenek. Jó egészséget és sok izgalmas versenyt kívánok Önnek a FansBrands stáb nevében is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kanada, FP2: „Azért a víz az úr” (na meg Alonso)

Ezúttal nem hivatkozhattunk arra, hogy nem volt körözés a pályán, mert volt. Csak hát milyen [...]

Érdekel
SOK VÍZ, kevés akció: Norrisé az első menet Kanadában

Komoly esőzés, csúszás, sárga és piros zászlós fázisok, baleset, néhány kör után Lando Norris siker. [...]

Érdekel
Ő lehet a KÖVETKEZŐ F1-es távozó?

Ralf Schumacher szerint már meg is van, Esteban Ocon után kit tesznek majd lapátra következőleg [...]

Érdekel
F1 SAPKA INGYEN? Minden hétvégén A TIÉD LEHET egy!

Mi a FansBrandsnél folyamatosan arra törekszünk, hogy izgalmat csempésszünk a versenyhétvégékbe. Most egy olyan INGYENES [...]

Érdekel
Vasseur: „Hamilton és Leclerc NYERŐ PÁROS LESZ!”

Tagadhatatlan, hogy a Scuderia Ferrarinál nem szokás beállni a sorba. Az olaszok nem sok minden [...]

Érdekel
Perez hosszabbított – Az örök második TOVÁBBRA is marad a Red Bullnál

Hiába a számos jobbnak tűnő, pilótapiacon elérhető opció, hiába Sergio Perez gyenge teljesítménye, a Red [...]

Érdekel