Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Rosberg: „Verstappen HÁLÁTLAN…”

Súlyos kritikát fogalmazott meg Nico Rosberg Max Verstappennel szemben: 2016 világbajnoka elítéli kollégája Szaudi Nagydíjon tanúsított magatartását. Mint az ismeretes, Verstappen végül hiába zárkózott fel a mezőny végéről a dobogóra, fennhangon jelezte, hogy nem bocsájtja meg az időmérős műszaki hibát a csapatnak.

A kétszeres világbajnok címvédő versenyző tele is harsogta ezzel a médiát, több nyilatkozatában is elmondta, hogy bár az istálló elégedett a hétvégi kettős győzelemmel, ő egyáltalán nem boldog a helyzetével… Erre reflektált Nico Rosberg:

„Nem jó ezt látni tőle és hallani az ő szájából. Engem őszintén megdöbbentett, amikor megtudtam, hogy Max kihagyta a szombati csapatértekezletet. Ez nem egy jó hozzáállás, pláne nem egyetlen hiba után. Helytelennek és hálátlannak tartom az ilyen mentalitást, mikor az időmérős műszaki hibától eltekintve briliánsan megy az autó, és az istálló is remek munkát végez. Ezek a srácok nagyon keményen melóznak a sikerért, és abszolút nem ezt érdemlik. Véleményem szerint Max Verstappen lehetne egy kicsit visszafogottabb, és hálásabb… A mezőny összes versenyzője szívesen cserélne vele!” – szúrt oda Rosberg.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

2 thoughts on “Rosberg: „Verstappen HÁLÁTLAN…”

  1. Nyemczovszky Andrásné says:

    ÉN NAGYON KEDVELEM A FORMA1.-ES FUTAMOKAT! BÁR NEM VAGYOK FIATAL A 82.-IK ÉVEMMEL. SAJNOS KEDVENC PILÓTÁM KILÉPETT A VERSENYZÉSBŐL, DE MOST VERSTAPPANRŐL
    ÍROK VÉLEMÉNYT! KEZDETEKTŐL FOGVA NEM KEDVELEM, MÉGPEDIG A VISELKEDÉSE MIATT! NAGYKÉPŰ!! ERŐSZAKOS!! VISSZA KELLENE EGY KICSIT FOGNIA MAGÁT! TÚLZOTTAN ELKÉNYEZTETIK A SZURKOLÓI , ÉS EZ CSAK ” ALÁ ADJA A LOVAT” A VISELKEDÉSÉNEK! TELJESEN IGAZA VAN ROZBERGNEK!!! TŐLE SOKKAL SZERÉNYEBB, KEDVESEBB PILÓTÁK IS VANNAK, AZOKAT ÉLVEZET NÉZNI!

  2. Tóth Krisztián Márk says:

    Kedves Hölgyem! Nagyon örülök, hogy ebben a szép korban is tetszik olvasni bennünket és követni a Forma-1 eseményeit! Sok igazság van a Verstappennel kapcsolatos megjegyzésében, de hát a világbajnokok már csak ilyenek. Jó egészséget és sok izgalmas versenyt kívánok Önnek a FansBrands stáb nevében is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Webber: „Verstappen vs Perez CSATA? Sosem volt, SOSEM LESZ!!”

Nem csak az átlag F1 szurkolót, de a szakmát is lesújtja Max Verstappen 53 pont [...]

Érdekel
F1-es családi dráma? Ez lesz az ONE!

Tegnap robbant a bomba, hogy a Drive to Survive után egy újabb sorozat szól majd [...]

Érdekel
Will Power: „Sajnálom a pilótákat, a Forma-1 egy vicc!”

Az IndyCar sztárja keményen beleszállt a Formula-1-es világbajnokságba. Szerinte hiába a rengeteg jó versenyző, sokan [...]

Érdekel
Verstappen Alonsóról: „Van valami, amiben Fernando MINDANNYIUNKNÁL JOBB!”

Azt talán még a legelveteműltebb drukkerek is elismerik, hogy a Formula-1 nívós mezőnyén belül a [...]

1 Comment

Érdekel
Az F1 szakértő Hamilton szerint komplexebb versenyző, mint Russell

Peter Windsor F1-es szakíró úgy gondolja, George Russell és Lewis Hamilton között az a nagy [...]

Érdekel
Mercedes: PÁLYÁN Mick Schumacher!

A hétvége végeztével nem mindenki vette még Kanada felé az irányt, hiszen a Scuderia Ferrari [...]

Érdekel