Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Rosberg: „Verstappen HÁLÁTLAN…”

Súlyos kritikát fogalmazott meg Nico Rosberg Max Verstappennel szemben: 2016 világbajnoka elítéli kollégája Szaudi Nagydíjon tanúsított magatartását. Mint az ismeretes, Verstappen végül hiába zárkózott fel a mezőny végéről a dobogóra, fennhangon jelezte, hogy nem bocsájtja meg az időmérős műszaki hibát a csapatnak.

A kétszeres világbajnok címvédő versenyző tele is harsogta ezzel a médiát, több nyilatkozatában is elmondta, hogy bár az istálló elégedett a hétvégi kettős győzelemmel, ő egyáltalán nem boldog a helyzetével… Erre reflektált Nico Rosberg:

„Nem jó ezt látni tőle és hallani az ő szájából. Engem őszintén megdöbbentett, amikor megtudtam, hogy Max kihagyta a szombati csapatértekezletet. Ez nem egy jó hozzáállás, pláne nem egyetlen hiba után. Helytelennek és hálátlannak tartom az ilyen mentalitást, mikor az időmérős műszaki hibától eltekintve briliánsan megy az autó, és az istálló is remek munkát végez. Ezek a srácok nagyon keményen melóznak a sikerért, és abszolút nem ezt érdemlik. Véleményem szerint Max Verstappen lehetne egy kicsit visszafogottabb, és hálásabb… A mezőny összes versenyzője szívesen cserélne vele!” – szúrt oda Rosberg.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

2 thoughts on “Rosberg: „Verstappen HÁLÁTLAN…”

  1. Nyemczovszky Andrásné says:

    ÉN NAGYON KEDVELEM A FORMA1.-ES FUTAMOKAT! BÁR NEM VAGYOK FIATAL A 82.-IK ÉVEMMEL. SAJNOS KEDVENC PILÓTÁM KILÉPETT A VERSENYZÉSBŐL, DE MOST VERSTAPPANRŐL
    ÍROK VÉLEMÉNYT! KEZDETEKTŐL FOGVA NEM KEDVELEM, MÉGPEDIG A VISELKEDÉSE MIATT! NAGYKÉPŰ!! ERŐSZAKOS!! VISSZA KELLENE EGY KICSIT FOGNIA MAGÁT! TÚLZOTTAN ELKÉNYEZTETIK A SZURKOLÓI , ÉS EZ CSAK ” ALÁ ADJA A LOVAT” A VISELKEDÉSÉNEK! TELJESEN IGAZA VAN ROZBERGNEK!!! TŐLE SOKKAL SZERÉNYEBB, KEDVESEBB PILÓTÁK IS VANNAK, AZOKAT ÉLVEZET NÉZNI!

  2. Tóth Krisztián Márk says:

    Kedves Hölgyem! Nagyon örülök, hogy ebben a szép korban is tetszik olvasni bennünket és követni a Forma-1 eseményeit! Sok igazság van a Verstappennel kapcsolatos megjegyzésében, de hát a világbajnokok már csak ilyenek. Jó egészséget és sok izgalmas versenyt kívánok Önnek a FansBrands stáb nevében is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Japán Nagydíj: Álmos versenyen konstruktőri világbajnok a Red Bull Racing

Előzetesen nem sok izgalmat várhattunk a Japán Nagydíjtól, és sajnos tökéletesen be is igazolódott a [...]

Érdekel
Japán Nagydíj, kifikáció: ATOM LAZA Verstappen pole…

Az elmúlt hétvége izgalma után Max Verstappen ezúttal nem sok kétséget hagyott afelől, hogyan is [...]

Érdekel
SZENZÁCIÓ: Az FIA elismerte egy hibáját!

A Szingapúri Nagydíj kvalifikációján Max Verstappen több látványos feltartást is eszközölt pár ellenfelével szemben. A [...]

Érdekel
Japán Nagydíj, FP2: Ismét Verstappen a leggyorsabb

Az éjszakai első szabadedzés Max Verstappen hegemóniájáról szólt, a holland csaknem hét tizedes előnnyel zárt [...]

Érdekel
Hamilton: „Vettel egy igazi PÉLDAKÉP!”

Mint azt biztos már sok forrásból láttátok, ezen a hétvégén Sebastian Vettel Japánban héderezik, hogy [...]

Érdekel
Verstappen: „Ha valaki NEM ISMER EL bennünket, az nem is igazi szurkoló!”

Míg a fél világ ünnepel, hogy „végre nem a Red Bull Racing nyert” meg egy [...]

Érdekel