FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Verstappen a Mercedes érdeklődéséről: „Hízelgő, de nem foglalkozom velük”

Sokkal inkább magára, na meg a minap bemutatott új Red Bullra figyel a holland, és nem érdeklik azok a hangok, amelyek már a visszavonuló Lewis Hamilton helyén látják őt.

Verstappennel kapcsolatban két dolog uralja le folyamatosan a pilóta sajtóját: az egyik a vitathatatlan tehetsége, ami előbb-utóbb világbajnoki címhez segítheti őt, a másik pedig az a bizonyos Mercedes ülés. Noha nagyon elképzelhető, hogy újabb sikertelen évek után (és természetesen adódó lehetőség esetén) átülhet a rivális istállóhoz, ő maga nem foglalkozik ezzel:

„Nyilván ez azon is múlna, hogy Lewis mit lép majd, de ezt még senki – talán ő maga sem – tudja. Nagyon korán van még ezzel foglalkozni, egyszer ültem az idei autónkban, így most csakis 2021-re koncentrálok, ebből az évből szeretnék mindent kihozni. Tudom, hogy a Red Bull Racing mindent megtesz azért, hogy a közös sztorink tovább íródjon, és örülök annak, hogy az erőforrással kapcsolatos dolgokat a saját kezünkbe vettük. Ugyanakkor nem ez fogja eldönteni adott esetben, hogy maradok, vagy elmegyek… Én jelenleg csak a pillanatnak élek, minél jobb szezont akarok teljesíteni, csak ezzel foglalkozom, semmi más nem érdekel, minden egyéb várhat.” – mondta Verstappen, akinek nyilatkozatát egyaránt lehet pozitívumként és negatívumként is értelmezni…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Formula One

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük