Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Verstappen: „Meg akarom állítani Hamiltont”

Őrült világ, őrült év, aminek a konklúziója egy őrült szezon lehet. Mindannyian ebben reménykedünk, de valaki mindenkinél jobban. Ő Max Verstappen, aki bízik benne, hogy a felbolydult és csúszással induló szezonból előnyt kovácsolhat.

Az ausztriai szezonnyitó, és a nem sokkal utána következő Magyar Nagydíj komoly esélyt jelenthet a Red Bull Racing pilótájának a nagyon erős nyitányra. Ennek megfelelően a Red Bull több fejlesztéssel is visz a hazai versenyeire:

”Igaz, hogy nem versenyezhettünk, de ettől függetlenül az autóink alakultak, fejlődtek. Már nem az Ausztráliába elvitt technikával fogok pályára gurulni Spielbergben, és nagyon bízom benne, ahogy az elmúlt két évben, úgy most is sikerül majd megfognunk a Mercedest.

Csak egyetlen célunk lehet idén, ez pedig a bajnoki cím. Úgy érzem, kész vagyok a harcra, és kész vagyok Lewis ellen felvenni a kesztyűt, meg akarom állítani őt. Hosszú volt a kihagyás, nagyon-nagyon várom már, hogy kezdődjön. Az egész csapat extra motivált, mindannyian versenyeket akarunk nyerni!” – fogalmazott eltökélten az ifjú holland.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük