FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

F1 vezér: „Ha Schumacher megkapja az esélyt a Ferrarinál…”

Stefano Domenicali arról beszélt, mi lesz a helyzet abban az esetben, ha megtörténik a szurkolók által régóta vágyott pillanat, és újból egy Scumacher ül a vörös autó volánja mögé.

A Forma-1 új vezetője jól ismeri a Schumacher famíliát, de a barátság mellett szakmailag is átlátja a terepet, hiszen Michael tündöklése idejében a Scuderia Ferrari alkalmazásában állt:

„Kiváltságosnak mondhatom magam, hiszen Michael Schumacherrel dolgoztam a Ferrarinál. Ezért is nagyon örülnék neki, ha egy napon Mick követné őt, és átvenné tőle a stafétabotot. Jó úton halad, hiszen mára már ő az istálló tesztpilótája, ami egy komoly esély lehet. Úgy gondolom, amit eddig láttunk tőle, azért csak dicsérni lehet, remekül helytállt, jó munkát végzett. Az már nem az ő problémája, hogy az autója nem volt versenyképes, de őszintén remélem, hogy idénre ez is megváltozik. Bízom benne, hogy a Haas új konstrukciója lehetővé teszi majd számára, hogy kiteljesedjen. Én pedig biztos vagyok abban, ha egyszer eljön a nap, és lesz esélye a Scuderiához kerülni, akkor élni fog a lehetőséggel. Jelenleg két fiatal tehetséges srác, Charles Leclerc és Carlos Sainz képviselik a tifosit, de Mick Schumacher készen fog állni, ha az élet úgy hozza.” – nyilatkozott Domenicali.

Indulhatnak az összeesküvés elméletek…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük