Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Hülkenberg: „Schumacher szerencsés, a Mercedesnél a LEGJOBBTÓL tanulhat!”

Bár a fiatal német rajongói kudarcnak élik meg Mick Shumacher távozását, akad olyan, aki szerint ez egyáltalán nem tragédia, sőt, kevés jobb opció akadna a fejlődésre.

Aki pedig ezt mondja, az nem más, mint a Schumacher ülését megöröklő honfitárs, Nico Hülkenberg. A Haas új versenyzője szerint Schumacher nagyon jó helyre került, mert rengeteget profitálhat a német istálló lehetőségeiből, na meg Lewis Hamilton géniuszából:

„A Mercedes egy sokszoros világbajnok istálló, Hamilton pedig egy hétszeres győztes versenyző, aki az egyik legjobb versenyző a Formula-1 történelmében. Ez egy hatalmas esély Mick számára, én csak annyit tanácsolnék neki, hogy adjon bele mindent, mert most nincs a vállán eredménykényszer, és ezt a helyzetet a saját javára fordíthatja! Rengeteg tapasztalatot gyűjthet, és ezt később vissza tudja majd forgatni a saját versenyzésébe. Szóval, én a helyében biztosan nem lennék elkeseredve.” – nyilatkozta Hülkenberg, akivel nagyon nehéz lenne vitába szállni.

Mármint a mondandójának azzal a részével, hogy Mick Schumacher sokat tanulhat Lewis Hamiltontól. A többi már egy másik történet…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Mercedes

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük