FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Steiner FIGYELMEZTETETT, fogy a levegő Mick Shumacher körül…

Nem nagyon fog beleférni több autótörés az amerikai istálló büdzséjébe, márpedig ismét egy olyan utcai pálya következik, ahol ez reális veszély lehet.

Ha pedig bekövetkezik, azzal Mick Schumacher bizonyosan olyan státuszba sodorhatja magát, ami már valódi veszélyzóna. Ne felejtsük, hogy több fiatal tehetség is izgatottan várja, hogy átvehesse a fiatal német helyét:

„Egyszerűen ezt nem csinálhatja így tovább. Ő csapódik a falba, de mindannyiunk élete nehézzé válik ettől. Azért vagyunk itt, hogy pontokat szerezzünk, nem pedig a folyamatos kármentésért. Ezzel ő is tisztában van, de mindezt nem azért mondtam el, hogy ezzel nyomást helyezzek rá, vagy ultimátumot adjak neki. Egyszerűen csak szeretnénk versenyben maradni, és ez amúgy sem könnyű, hát még így…

A költségvetésünket felemésztik az állandó autótörések, és nem csupán a pénz a probléma, hanem az is, hogy a beszállítók nem tudnak olyan ütemben gyártani, mint ahogy arra szükség lenne. A Dallara éjt nappallá téve dolgozik azért, hogy biztosítsa a versenyzéshez szükséges hátteret, de ez csak egy dolog. Ezenkívül még ott van a logisztika, és természetesen a folyamatosan emelkedő költségek is. Egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak egy újabb autótörést!” – adta ki a figyelmeztetést az űbergagyi mainstream újságírás kedvenc szófordulattal élve Günther Steiner csapatvezető.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük