Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Már a hétvégén kukázhatja a Red Bull Alexander Albont?

Biztos információk nincsenek, de érdemes figyelni a jelekre. Amelyekből egyre több van… Max Verstappen például új csapattársért lobbizik a vezetésnél, és kívülről is egyre több hang javasolja Albon menesztését.

Most például az F1-et létrehozó és sokáig birtokló, a mai napon 90 éves Bernie Ecclestone szólalt meg az üggyel kapcsolatban:

„Igazolják le Hülkenberget a helyére. Én jól ismerem őt, eszeveszett nyers tempója van, okos és egyenes ember, aki nem köntörfalaz. Szerintem remek választás lenne a Red Bullnak, mert az ő stílusa beleillik a csapat világképébe. Nico biztosan nem maradna adós az eredményekkel, és mentálisan is képes lenne kezelni azt a terhet, amit Max Verstappen róhat rá. Szerintem remek párost alkotnának Max-el!” – mondta el Bernie Ecclestone.

Az üggyel kapcsolatban Verstappen is megszólalt, aki nyíltan beszélt arról, hogy bizony igencsak szimpatizál Nico Hülkenberggel:

„A döntés természetesen nem az enyém, nem én alakítom a csapatot. De annyit nyugodtan mondhatok, hogy Nico Hülkenberg egy nagyszerű srác. Számomra lehengerlő volt az, amit beugróként letett az asztalra, erre csak a legnagyobbak képesek! Nagyon jó csapattárs lenne, de ebbe nekem nincs beleszólásom.” – mondta el őszintén a holland, aki ezzel azért jelzésértéket közvetített a Red Bull Racing vezetése felé.

A dolgok állása szerint könnyen lehet, hogy az osztrák istálló húz egy meglepőt, és már a hétvégén bejelenti Hülkenberget.

Ti örülnétek a német pilóta esetleges Red Bullos folytatásának?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük