Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Kevés szórakoztatóbb dolog létezik Nicholas Latifi INSTAGRAMJÁNÁL…

Azt még nem tudjuk, milyenre sikerül majd a Forma-1 egyetlen 2020-as újoncának első szezonja, ám azt már eddig is bizonyította Nicholas Latifi, hogy óriási a humora. Most épp az Instagram sztorijában trollkodta szét az egyik rajongóját!

Latifiről köztudott, hogy felettébb nyitottan viselkedik a szimpatizánsokkal, a rajongókkal, legtöbb pályatársával ellentétben egyáltalán nem esik nehezére válaszolni egy-egy üzenetre. Bár ennek most lehet, hogy valaki nagyon nagyon nem örül… 🙂

Amióta a Formula-1 virtuális sorozata elindult, minden versenyen állandó résztvevő a kanadai versenyző. A hétvégén a bajnokság monacói fordulóját rendezték meg, ahol Latifi a nyolcadik helyen végzett, megelőzve az F2-es Louis Deletrazt. Kis idővel a verseny után üzenetet kapott egy szurkolótól, aki 50 Euró körüli összeget szeretett volna behajtani rajta:

„Pénzt tettem a szimulátoros monacói versenyre, és pontosan 47 Eurót buktam el miattad, mert megelőzted Deletrazt. El tudnád küldeni nekem ezt az összeget? Hálás lennék érte, ha megtérítenéd a káromat!” – írta Latifinek az autósport rajongó.

A Williams új pilótája nem ma mászott le a falvédőről, és súlyosan visszaoltotta a pofátlan drukkert:

„Semmi esetre sem! Most már te is tudod, hogy nem érdemes ellenem fogadni!”

A Fans Brands jó viszonyt ápol a trollkirály Nicholas Latifivel, akinek az Instagram oldalát bátran ajánljuk bekövetésre. Reméljük, a szimpatikus kanadai srác hamarosan a valóságban is megmutathatja a tehetségét, és ellőhet egy-két durva poént, remélhetőleg nem a mi kárunkra!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images