SZÉGYEN és GYALÁZAT: Nicolas Latifit halálosan megfenyegették…

Mindenki számára ismeretes az Abu Dhabi Nagydíj utolsó fázisa, amelyben Nicolas Latifi kicsúszása, és az azt követő safety car fázis lehetőséget teremtett Max Verstappennek a sírból visszahozni a világbajnokságot. Sejthető volt, hogy Latifinek a szerencsétlen balesete után még lesznek kellemetlen percei…

De az, amit egyes, magukat „Forma-1 fanatikusnak” nevező nyomorult csőcselék leművelt, arra nehéz szavakat találni. A szimpatikus és teljesen vétlen kanadait minden létező platformon mocskolják, ám voltak olyanok, akik ezen a határon is túlmentek. Az életveszélyes fenyegetéseket a pilóta már nem nézte tétlenül, és a nyilvánosság erejéhez fordult:

„Visszatérő jelenség a sportvilágban, hogy ha rossz időben vagy rossz helyen, és véletlenségből tényezővé válsz, akkor az esetet jól felfújják, és ez a lehető legrosszabbra sarkall néhány magukat szurkolóknak tartó embert. Engem valósággal sokkolt, hogy milyen extrém gyűlölködésre képesek egyesek, és még a halálos fenyegetéstől sem riadnak vissza.

Ők arra hivatkoznak, hogy felesleges volt az ominózus pozícióért harcolnom, mert már amúgy is a futam végén jártunk. Én versenyezni vagyok itt, és nem számít, hogy csupán pontokért, pozíciókért, vagy akár dobogós helyezésekért megy a harc, én mindig mindent bele fogok adni a kockás zászlóig! Ugyanolyan vagyok, mint a többi versenyző, ez a munkám és a kötelességem.

Ha ezt valakik nem értik, vagy csupán nem érdekli őket, azt megértem, és tiszteletben tartom. De hogy ezek a „szurkolók” a véleményükre hivatkozva hozzám közel állókat és engem is zaklatnak, valamint fenyegetésekkel akarnak megfélemlíteni… Nos, ők nem nevezhetők szurkolónak.” – szól a kiemelt lényeg Latifi nyílt leveléből.

Sajnos mi magunk is érezzük, tudjuk és látjuk a jelenséget. Nem ritkán tapasztaljuk a gyűlölethullámot a saját kommentmezőinkben, ezeknek az embereknek és BÁRMELYIK SPORTEMBERT GYALÁZÓKNAK pedig azt javasoljuk: Keressetek magatoknak másik játszóteret!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Array

1 thoughts on “SZÉGYEN és GYALÁZAT: Nicolas Latifit halálosan megfenyegették…

  1. Ágpstpn Máté says:

    A Forma 1 biztonságosabbá tétele… 50-60-70 éve a veszélyes versenypályák és a kezdetleges bitonsági berendezésekkel ellátott versenyautók okozták a pilóták halálát, a 2020- as években pedig ehelyett a tökéletlen „szurkolók” gyilkolás iránti vágyai okozzák majd?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kanada, FP2: „Azért a víz az úr” (na meg Alonso)

Ezúttal nem hivatkozhattunk arra, hogy nem volt körözés a pályán, mert volt. Csak hát milyen [...]

Érdekel
SOK VÍZ, kevés akció: Norrisé az első menet Kanadában

Komoly esőzés, csúszás, sárga és piros zászlós fázisok, baleset, néhány kör után Lando Norris siker. [...]

Érdekel
Ő lehet a KÖVETKEZŐ F1-es távozó?

Ralf Schumacher szerint már meg is van, Esteban Ocon után kit tesznek majd lapátra következőleg [...]

Érdekel
F1 SAPKA INGYEN? Minden hétvégén A TIÉD LEHET egy!

Mi a FansBrandsnél folyamatosan arra törekszünk, hogy izgalmat csempésszünk a versenyhétvégékbe. Most egy olyan INGYENES [...]

Érdekel
Vasseur: „Hamilton és Leclerc NYERŐ PÁROS LESZ!”

Tagadhatatlan, hogy a Scuderia Ferrarinál nem szokás beállni a sorba. Az olaszok nem sok minden [...]

Érdekel
Perez hosszabbított – Az örök második TOVÁBBRA is marad a Red Bullnál

Hiába a számos jobbnak tűnő, pilótapiacon elérhető opció, hiába Sergio Perez gyenge teljesítménye, a Red [...]

Érdekel