SZÉGYEN és GYALÁZAT: Nicolas Latifit halálosan megfenyegették…

Mindenki számára ismeretes az Abu Dhabi Nagydíj utolsó fázisa, amelyben Nicolas Latifi kicsúszása, és az azt követő safety car fázis lehetőséget teremtett Max Verstappennek a sírból visszahozni a világbajnokságot. Sejthető volt, hogy Latifinek a szerencsétlen balesete után még lesznek kellemetlen percei…

De az, amit egyes, magukat „Forma-1 fanatikusnak” nevező nyomorult csőcselék leművelt, arra nehéz szavakat találni. A szimpatikus és teljesen vétlen kanadait minden létező platformon mocskolják, ám voltak olyanok, akik ezen a határon is túlmentek. Az életveszélyes fenyegetéseket a pilóta már nem nézte tétlenül, és a nyilvánosság erejéhez fordult:

„Visszatérő jelenség a sportvilágban, hogy ha rossz időben vagy rossz helyen, és véletlenségből tényezővé válsz, akkor az esetet jól felfújják, és ez a lehető legrosszabbra sarkall néhány magukat szurkolóknak tartó embert. Engem valósággal sokkolt, hogy milyen extrém gyűlölködésre képesek egyesek, és még a halálos fenyegetéstől sem riadnak vissza.

Ők arra hivatkoznak, hogy felesleges volt az ominózus pozícióért harcolnom, mert már amúgy is a futam végén jártunk. Én versenyezni vagyok itt, és nem számít, hogy csupán pontokért, pozíciókért, vagy akár dobogós helyezésekért megy a harc, én mindig mindent bele fogok adni a kockás zászlóig! Ugyanolyan vagyok, mint a többi versenyző, ez a munkám és a kötelességem.

Ha ezt valakik nem értik, vagy csupán nem érdekli őket, azt megértem, és tiszteletben tartom. De hogy ezek a „szurkolók” a véleményükre hivatkozva hozzám közel állókat és engem is zaklatnak, valamint fenyegetésekkel akarnak megfélemlíteni… Nos, ők nem nevezhetők szurkolónak.” – szól a kiemelt lényeg Latifi nyílt leveléből.

Sajnos mi magunk is érezzük, tudjuk és látjuk a jelenséget. Nem ritkán tapasztaljuk a gyűlölethullámot a saját kommentmezőinkben, ezeknek az embereknek és BÁRMELYIK SPORTEMBERT GYALÁZÓKNAK pedig azt javasoljuk: Keressetek magatoknak másik játszóteret!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

One thought on “SZÉGYEN és GYALÁZAT: Nicolas Latifit halálosan megfenyegették…

  1. Ágpstpn Máté says:

    A Forma 1 biztonságosabbá tétele… 50-60-70 éve a veszélyes versenypályák és a kezdetleges bitonsági berendezésekkel ellátott versenyautók okozták a pilóták halálát, a 2020- as években pedig ehelyett a tökéletlen „szurkolók” gyilkolás iránti vágyai okozzák majd?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BBC – Az FIA vizsgálata bin Sulayem BOSSZÚJA Wolff ellen!

Meghökkentő dolgot állít az angol közszolgálati média: Szerintük az FIA egy újságcikk által indított vizsgálata [...]

Érdekel
Valtteri Bottas naptár

Bottas – SportszerűSEG(G)ből JELES! Valtteri Bottas sosem lesz világbajnok, ám nagy valószínűséggel már így is [...]

Érdekel
Az F1 TELJES MEZŐNYE kiáll a Wolff házaspár mellett

Mint ahogy azt mi is megírtuk, egy újságcikk után kirobbant botrány után az FIA vizsgálatot [...]

Érdekel
Norris: „Biztos vagyok abban, hogy jövőre MEGLESZ az első győzelmem”

Abban majdnem minden Formula-1 szimpatizáns egyetért, hogy a sorozatban jelenleg is egy generációváltás zajlik. Ennek [...]

Érdekel
MARKO szerint ezért nem működne egy csapatban Verstappen és Hamilton…

Dr. Helmut Marko akaratán kívül is megerősítette a pletykákat: Lewis Hamilton közvetve, vagy közvetlenül, de [...]

Érdekel
DAGAD a Wolff botrány: Wolffék szerint az FIA a hibás, akik még NŐGYÜLÖLŐK IS

Aki nem lenne képben a storyval, annak röviden annyi, hogy a FOM (Formula One Managemant) [...]

Érdekel